Συνάντηση με την επικεφαλής της Δημ. Συμπαράταξης Φ.Γεννηματά

18 Οκτωβρίου 2017 00:56

Την Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης στο Δημαρχείο, την Κυριακή 15 Οκτωβρίου.

Στην εθιμοτυπική συνάντηση παραβρέθηκαν ακόμα η π. βουλευτής Τόνια Αντωνίου, ο πολιτευτής Γιάννης Βλασερός, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης και Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Μαϊτός, καθώς και οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Λιανός και Νίκος Βαθρακοκοίλης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φώτης Μαυρομάτης, ο Πρόεδρος του ΝοΠΠΑΠΠΠΑ Μιχάλης Μαρούλης και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Χαλκείου Γιώργος Γαβαλάς.

Ο Μανόλης Μαργαρίτης καλωσόρισε την κα Γεννηματά στο Δήμο και ευχήθηκε καλή δύναμη και συνέχεια στο νέο της ξεκίνημα. Ακολούθησε εγκάρδια συζήτηση, όπου ο Δήμαρχος παρουσίασε τα κύρια χαρακτηριστικά του Δήμου μας και επισήμανε την ενασχόληση της κ. Γεννηματά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ορμώμενη από τα λεγόμενα του Δημάρχου, η κα Γεννηματά ευχαρίστησε για τη θερμή υποδοχή και αναφέρθηκε στη σημασία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, την οποία υπηρέτησε κατά το παρελθόν.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos