Το Ποτάμι Νοτίου Αιγαίου καταδικάζει απερίφραστα την φασιστική παρέμβαση μελών της Χρυσής Αυγής στο Εμπορειό της Σαντορίνης

29 Οκτωβρίου 2017 13:28

Το Ποτάμι Νοτίου Αιγαίου καταδικάζει απερίφραστα την φασιστική παρέμβαση μελών της Χρυσής Αυγής στο Εμπορειό της Σαντορίνης την ημέρα της Εθνικής μας Εορτής κατά της φασιστικής εισβολής, που είχε σαν αποτέλεσμα την ματαίωση της εκδήλωσης μνήμης.

Η συμμετοχή όλων των μαθητών μας στις παρελάσεις -ανεξαρτήτως φυλής και θρησκεύματος- είναι δεδομένη και συνταγματικά κατοχυρωμένη.
Οποιαδήποτε διάκριση και ακόμα περισσότερο στοχοποίηση αποτελούν αντισυνταγματική συμπεριφορά που πρέπει να αντιμετωπίζονται και να ακυρώνονται άμεσα από τους θεσμούς προστασίας του πολίτη.
Στο Εμπορειό Σαντορίνης είναι αδιανόητο που η κυβέρνηση δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί τους θεσμούς, να προστατέψει την σημαιοφόρο, αριστούχο μαθήτρια αλβανικής καταγωγής, καθώς και την διεξαγωγή της παρέλασης.

Το Ποτάμι, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos