Αντικαταστάθηκε ο Φοίβος Παρασκευόπουλος, Προέδρος της Περιφερειακής Οργάνωσης Νοτίου Αιγαίου της Ν.Δ

11 Νοεμβρίου 2017 14:35

Σχετικά με τις εξελίξεις αυτές ο κ. Φοίβος Παρασκευόουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:


Πριν από μερικές μέρες η Γραμματεία Οργανωτικού της Ν.Δ. με αντικατέστησε από τη θέση που κατείχα, του Προέδρου της Περιφερειακής Οργάνωσης Νοτίου Αιγαίου .
Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους βουλευτές του κόμματος στις Κυκλάδες και τα Δωδ/σα ( Γιάννη Βρούτση και Μάνο Κόνσολα) και όλα τα κομματικά στελέχη των δύο νομών για την βοήθεια τους και τη συνεργασία τους αυτά τα δύο χρόνια , στη δύσκολη οργανωτική και κομματική δουλειά πού έγινε.

Εξάλλου όλα τα μέλη και στελέχη της παράταξης και στους δύο νομούς με γνωρίζουν από τον Οκτώβριο του 2015 σαν εκπρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Νότιο Αιγαίο όταν υπέβαλλε την υποψηφιότητα του για Πρόεδρος.

Όλοι γνωρίζουν τις δυσκολίες εκείνης της εποχής και τα εμπόδια που αντιμετωπίσαμε μέχρι να εκλεγεί Πρόεδρος ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Από τον Φεβρουάριο του 2016 έως σήμερα σαν Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου της Ν.Δ, παρά τις ΄΄προσωπικές πολιτικές ΄΄κάποιων συναγωνιστών, συνεργάστηκα με όλους τους φίλους και τα μέλη του κόμματος σε όλα τα νησιά και στις Κυκλάδες και στα Δωδ/σα για να μπορέσουμε να οργανώσουμε την Νέα Δημοκρατία και να την πάμε ψηλότερα.
Θα είμαι πάντα δίπλα στη μεγάλη αυτή παράταξη και στον Πρόεδρο μας Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αυτά προς το παρόν.....

Σύρος, 07.11.17

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos