Ικανοποίηση Λεονταρίτη για τη δημοπράτηση της επέκτασης του αεροδρομίου της Σύρου

29 Νοεμβρίου 2017 17:41

Τη μεγάλη ικανοποίησή του για τη δημοπράτηση του χρονίζοντος έργου αναβάθμισης του αεροδρομίου της Σύρου, εξέφρασε με σημερινή δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης, μετά από την οριστικοποίηση της ημερομηνίας διενέργειας του διαγωνισμού του έργου, από το Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων.

Όπως τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης, "η υλοποίηση του έργου θα συμβάλει στην τουριστική ανάπτυξη της Σύρου και θα βελτιώσει την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους κατοίκους και τους επισκέπτες της. Με δεδομένο ότι τα νησιά μας έχουν μπει δυναμικά στον χάρτη των παγκόσμιων τουριστικών προορισμών πρέπει να διαθέτουν σύγχρονα και εκσυγχρονισμένα αεροδρόμια.

Ως Περιφέρεια παρακολουθούμε τις εξελίξεις και για την ολοκλήρωση των διαδικασιών για την υλοποίηση των έργων και για τα αεροδρόμια της Νάξου και της Μήλου και θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας όπου χρειασθεί η συνδρομή των υπηρεσιών μας, όπως συνέβη και με το αεροδρόμιο της Σύρου με την εκπόνηση της μελέτης ταπείνωσης γειτονικού λόφου προκειμένου το αεροδρόμιο να μπορεί να δέχεται και πτήσεις μεγαλύτερων αεροσκαφών".

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos