9ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας

02 Δεκεμβρίου 2017 18:09

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο της ανάδειξης και προώθησης των τοπικών προϊόντων, συμμετέχει με δικό της περίπτερο στο 9ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά στις 1, 2 και 3 Δεκεμβρίου 2017.

Συμμετέχουν μελισσοκόμοι, συνεταιρισμοί μελισσοκόμων και παραγωγοί προϊόντων μέλισσας από τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα.

Στόχος της Περιφερειακής αρχής είναι η προβολή και προώθηση του Νοτιοπελαγίτικου μελιού και των προϊόντων μέλισσας , στο εμπορικό κοινό και τους χώρους μαζικής εστίασης και η ανάδειξη του πλούτου και της μοναδικής ποιότητας των μελισσοκομικών προϊόντων της Περιφέρειας μας στο ευρύ κοινό.

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου κ. Κώστας Μπιζάς παρευρέθηκε στο 9ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας και συνεχάρη τους μελισσοκόμους -εκπροσώπους των νησιών μας για την αξιόλογη παρουσία τους αλλά και για την ουσιαστική τους συμβολή στην ανάδειξη - προώθηση των τοπικών μας προϊόντων.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos