Επίσκεψη εκπροσώπων του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης

08 Δεκεμβρίου 2017 23:15

Με εκπροσώπους και υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης συναντήθηκε ο Αντιδήμαρχος Μανόλης Πολυκρέτης στη Νάξο την προηγούμενη εβδομάδα.

Στην προσπάθεια επίλυσης του χρόνιου προβλήματος που αφορά στο αποχετευτικό δίκτυο του Σαγκρίου, ο Μανόλης Πολυκρέτης και οι εκπρόσωποι του Υπουργείου, συνοδευόμενοι από υπηρεσιακούς παράγοντες της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου και το μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Σαγκρίου Στέφανο Στρατούρη μετέβησαν στο Σαγκρί, όπου πραγματοποίησαν επιτόπια αυτοψία και επιθεώρησαν το χώρο όπου προτείνεται η υλοποίηση του αποχετευτικού έργου.

Ο Μανόλης Πολυκρέτης εξέθεσε τη σοβαρότητα του ζητήματος και ζήτησε την άμεση συμβολή τους για την επίλυση του θέματος της διαχείρισης των λυμάτων.

Νωρίτερα, ο Μανόλης Πολυκρέτης συνόδευσε την αντιπροσωπεία του Υπουργείου στη Λιμνοδεξαμενή Εγγαρών, αλλά και στη γεώτρηση του Άη Λια.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos