Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Δημάρχου Θήρας κ. Νίκου Ζώρζου

29 Δεκεμβρίου 2017 19:10

Εύχομαι ο νέος χρόνος να είναι καινούργιος πραγματικά. Εύχομαι να συνεχιστούν για τον τόπο μας και τον καθένα μας τα καλά της χρονιάς που πέρασε ενώ οι δυσκολίες και ό,τι δυσάρεστο μας βρήκε να ανήκουν στο παρελθόν.


Ο χρόνος δείχνει να τρέχει όλο και πιο γρήγορα και η μία χρονιά να διαδέχεται όλο και πιο σύντομα την άλλη, παρόλο που η χρονική της διάρκεια παραμένει η ίδια. Το προσδοκώμενο αποτέλεσμα από τη διευκόλυνση που η επιστήμη και η τεχνολογία θα μπορούσε να προσφέρει στο βιοτικό αγώνα, αφήνοντας περιθώρια χρόνου για να σκεφθούμε, να συναντηθούμε με τους οικείους μας και τους συνανθρώπους μας, να μιλήσουμε, να προβληματιστούμε και να διασκεδάσουμε, φαίνεται να απομακρύνεται όλο και περισσότερο αφού ο τρόπος λειτουργίας της οικονομίας απορροφά όλο και περισσότερο χρόνο της καθημερινότητάς μας.

Ακόμη, οι συνεχώς αυξανόμενες ταχύτητες της οικονομικής δραστηριότητας δεν μας επιτρέπουν πολλές φορές να αξιολογήσουμε το αποτέλεσμα των επιλογών μας στον χρόνο που ακολουθεί και ήδη αντιμετωπίζουμε σε όλο τον πλανήτη προβλήματα από τους ρυθμούς του οικονομικού σχεδιασμού της κυρίαρχης αγοράς.

Εύχομαι το 2018 να λειτουργήσουμε σαν κοινωνία, να κουβεντιάσουμε και να προβληματιστούμε για το πως επιθυμούμε τον τόπο μας και τη ζωή μας σε αυτόν, που έχουμε την τύχη να πορεύεται χωρίς τα οξύτατα προβλήματα της οικονομικής κρίσης που ταλαιπωρεί την χώρα μας και συμφέρον όλων μας είναι να εξακολουθήσει να ευημερεί. Εύχομαι η χρονιά που σε λίγο φθάνει να είναι χρονιά δημιουργική για όλους και όλες σας με υγεία και προσωπική ευτυχία. Εύχομαι επίσης να βρει τις νέες και τους νέους μας με όρεξη για πρόοδο και εξέλιξη προσωπική και συλλογική.
Τα νησιά μας χρειάζονται όλους και όλες για να ελπίζουμε στο καλύτερο για την χρονιά που φθάνει.


Ο Δήμαρχος Θήρας
Νίκος Ζώρζος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos