Μήνυμα Βρούτση από τη Νάξο: Είμαι ανήσυχος για τη λέξη «ειρήνη» στη χώρα

04 Φεβρουαρίου 2018 19:55

ην ανησυχία του για την ειρήνη στη χώρα μας εξέφρασε σε ομιλία του σε εκδήλωση της Ένωσης Ξενοδόχων Νάξου ο βουλευτής Κυκλάδων Γιάννης Βρούτσης.

«Είναι η πρώτη φορά που μεταφέρω ένα τέτοιο μήνυμα κι αυτό γιατί είμαι βαθιά ανήσυχος για τη λέξη «ειρήνη». Γνωρίζουμε όλοι ότι αν κλονιστεί η ειρήνη, τα πάντα θα γκρεμιστούν» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Βρούτσης και πρόσθεσε:

«Η συμπεριφορά της Τουρκίας, το τελευταίο τουλάχιστον διάστημα, έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Αυτό το οποίο συντελείται σήμερα στο Αιγαίο δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στο παρελθόν. Αυτό σημαίνει ότι όλοι και όλες πρέπει να έχουμε πάντα στο μυαλό μας την λέξη «ετοιμότητα». Η πατρίδα μας είναι πάνω απ’ όλα, η Ελλάδα είναι πάνω απ’ όλα και η εδαφική ακεραιότητα της χώρας μας είναι πάνω απ’ όλα».

Ο π. Υπουργός Εργασίας εξήγησε ότι τα τελευταία χρόνια αποκτήσαμε ένα επίπεδο ευημερίας, το οποίο δοκιμάστηκε μέσα στο περιβάλλον της δημοσιονομικής προσαρμογής. «Αυτό το επίπεδο ευημερίας όμως...

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos