Γόνιμη συνεργασία του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων

05 Φεβρουαρίου 2018 20:36

Συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Κύθνου κ. Σταμάτη Γαρδέρη, είχε σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης.

Στη συνάντηση, όπου συζητήθηκαν θέματα υποδομών του νησιού, συμμετείχαν η Διευθύντρια Τεχνικών Έργων Κυκλάδων κα Αδαμαντία Συμεοπούλου και στελέχη της υπηρεσίας. Επιπλέον συζητήθηκαν οι παρεμβάσεις που γίνονται και όσες σχεδιάζονται να γίνουν στο νησί ενώ έγινε αναφορά σε μια σειρά από θέματα που αφορούν σε σοβαρά έργα που πρέπει να δρομολογηθούν στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου.

Στην ατζέντα της συνάντησης κυριάρχησε η πορεία της υλοποίησης των συμβάσεων διαβαθμιδικής συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Δήμου για την ολοκλήρωση της Α' φάσης και την εκτέλεση της Β΄ φάσης του έργου "επισκευές - συντηρήσεις σε σχολικά κτίρια Δήμου Κύθνου, η δρομολόγηση των παρεμβάσεων για την συντήρηση και ασφάλεια του οδικού δικτύου του νησιού, η ολοκλήρωση της εργολαβίας για το Σπήλαιο της Δρυοπίδας και των μελετών του σφαγείου και του parking στη Χώρα, οι παρεμβάσεις διαμόρφωσης του γηπέδου ποδοσφαίρου του νησιού προκειμένου να τοποθετηθεί χλωροτάπητας καθώς και η επικαιροποίηση της μελέτης του βιολογικού καθαρισμού.

Σε δήλωσή του αμέσως μετά το πέρας της συνάντησης, ο Δήμαρχος κ. Γαρδέρης εξέφρασε την ικανοποίησή του "για την καλή πορεία των εκτελούμενων συμβάσεων και των προγραμματισμό νέων έργων", επικοινωνώντας την αισιοδοξία του ότι "το 2018 θα είναι έτος υλοποίησης πολλών στόχων του στρατηγικού σχεδιασμού του Δήμου" .

Όπως τονίστηκε από τον κ. Λεονταρίτη, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα συνεχίσει να είναι αρωγός του Δήμου στην προσπάθεια επίτευξης των αναπτυξιακών στόχων του ενώ κοινή διαπίστωση ήταν ότι επαναβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά η καλή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ του Δήμου και της Περιφέρειας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos