Στη Σαντορίνη ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γεώργιος Λεονταρίτης

02 Μαρτίου 2018 16:25

Στη Σαντορίνη βρίσκεται από σήμερα, Παρασκευή 2 Μαρτίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γεώργιος Λεονταρίτης, επίσημος προσκεκλημένος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Βόλεϊ (Ε.Ο.ΠΕ.) εν όψει του Final 4 Κυπέλλου Γυναικών, στο οποίο συμμετέχουν δύο κυκλαδίτικες ομάδες, ο Αθλητικός Όμιλος Θήρας και ο ΑΟΝ Πανναξιακός, καθώς επίσης και οι ομάδες του Ηλυσιακού και του Ολυμπιακού.

Ο κ. Λεονταρίτης το διήμερο της παραμονής του στο νησί θα πραγματοποιήσει σειρά προγραμματισμένων συναντήσεων με την Έπαρχο της Περιφερειακής Ενότητας Θήρας, κα Θεώνη Λειβαδάρου, τον Δήμαρχο, κ. Αναστάσιο-Νικόλαο Ζώρζο, μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων και του Εμπορικού Συλλόγου Θήρας καθώς και με άλλους Φορείς του νησιού.

Στην ατζέντα της συνάντησης αναμένεται να κυριαρχήσουν: τα προβλήματα που έχουν επιδεινωθεί στο λιμάνι του Αθηνιού, το οποίο με χθεσινή Απόφασή του ο Αντιπεριφερειάρχης κήρυξε εκ νέου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, τα έργα οδοποιίας του επαρχιακού οδικού δικτύου του νησιού, τα οποία θα εκτελέσει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, και άλλα θέματα αρμοδιότητας της Περιφέρειας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos