Δήλωση Γραμματέα Π.Ε. Ν.Δ. - Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λ. Αυγενάκη με αφορμή την Εργατική Πρωτομαγιά

01 Μαϊος 2018 13:07

"Η 1η Μαΐου αποτελεί μια παγκόσμια επέτειο-φόρο τιμής, στους αγώνες που έδωσαν οι εργαζόμενοι τους τελευταίους δύο αιώνες, ώστε να φτάσουμε σε υψηλά εργασιακά πρότυπα.


Πρότυπα τα οποία δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια στη Χώρα μας βλέπουμε να καταστρατηγούνται μαζικά, εξαιτίας της κυβερνητικής ολιγωρίας.
Πέρα από ημέρα μνήμης, η σημερινή μέρα είναι συνάμα ευκαιρία για όλες τις υγιείς, δημιουργικές δυνάμεις του τόπου να ενώσουν τις δυνάμεις τους και όλοι μαζί να εργαστούμε για μια Ελλάδα που προστατεύει και ενδυναμώνει τους εργαζομένους με στόχο την οικονομική ανάπτυξη, αλλά κυρίως την κοινωνική πρόοδο.
Είναι στο χέρι μας η “γενιά των 360 ευρώ”, η ακατάσχετη “διαρροή εγκεφάλων”, η “μαύρη” και η “γκρίζα” εργασία, όλες εκείνες οι έννοιες που καθιέρωσαν στο λεξιλόγιο της βαθιάς κρίσης οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, να αποτελέσουν, σύντομα, παρένθεση που κλείνει μαζί μ’ αυτή της Κυβέρνησης."

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos