Ο Δήμος Μυκόνου φροντίζει τα αδέσποτα ζώα

25 Ιουνίου 2018 15:01

Μεγάλο διαγωνισμό για ηλεκτρονική καταγραφή, αποπαρασίτωση, εμβολιασμό και στείρωση των αδέσποτων ζώων προκήρυξε ο Δήμος Μυκόνου.

Στα πλαίσια του προγράμματος διαχείρισης και φροντίδας των αδέσποτων ζώων, που καθιέρωσε η Δημοτική Αρχή Μυκόνου προχωρά στον ετήσιο διαγωνισμό για παροχή κτηνιατρικών υπηρεσιών, οι οποίες θα έχουν ολοκληρωθεί έως το τέλος του 2018 και καλύπτονται εξ ολοκλήρου από δημοτικούς πόρους.

Στόχος είναι η προστασία των ίδιων των ζώων, αλλά και η εξομάλυνση της συμπεριφοράς τους, προκειμένου να διασφαλίζεται και η σωματική ακεραιότητα των κατοίκων και επισκεπτών της Μυκόνου.

Η Δημοτική Αρχή Μυκόνου πιστή στο ρητό «Δείκτης πολιτισμού μιας πόλης είναι το πώς αντιμετωπίζει τις άλλες μορφές ζωής», διαθέτει σημαντικούς ανθρώπινους και οικονομικούς πόρους, προκειμένου να αντιμετωπιστεί άμεσα και αποτελεσματικά το ζήτημα των αδέσποτων ζώων.

ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos