Σημαντικές παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο της Μυκόνου

30 Ιουνίου 2018 14:26

Γιώργος Λεονταρίτης συνοδευόμενος από στελέχη της Δνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Κυκλάδων προκειμένου να αντιμετωπιστούν άμεσα οι αναγκαίες παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο του νησιού.

Σε μια προσπάθεια να βρεθεί λύση στην άρση της επικινδυνότητας του οδικού δικτύου στη Δημοτική Κοινότητα Άνω Μεράς, σε επιτόπια αυτοψία, αποφασίστηκε η υλοποίηση των απαραίτητων εργασιών (διαγραμμίσεις - τοποθέτηση μεταλλικών μόνιμων ανακλαστήρων οδοστρώματος), με στόχο τη μείωση της ταχύτητας των διερχόμενων οχημάτων, εντός του προσεχούς δεκαημέρου, με στόχο την αποφυγή ατυχήματος και την ασφάλεια πεζών και οχημάτων.

 

Ίδιες εργασίες αναμένεται να πραγματοποιηθούν και στους κόμβους Καραμανλή και Αργύραινας.

Επίσης αναμένεται να υπογραφεί και η εργολαβική σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία που αφορά στην υλοποίηση του έργου ασφαλτόστρωσης του οδικού δικτύου της Μυκόνου προϋπολογισμού 300.000,00 ευρώ στο οποίο συμπεριλαμβάνονται και οι εργασίες πλακόστρωσης του πεζοδρομίου στο περιφερειακό δρόμο της Μυκόνου.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο κ. Λεονταρίτης συναντήθηκε στο Δημαρχείο με το Δήμαρχο Μυκόνου κ. Κωνσταντίνο Κουκά, με τον οποίο αντάλλαξαν απόψεις για όλα τα ζητήματα του νησιού στην επίλυση των οποίων απαιτείται η συνεργασία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με έμφαση στην προώθηση του έργου κατασκευής του Βρεφονηπιακού Σταθμού Μυκόνου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos