Ο Φίλιππος Φόρτωμας επισκέφθηκε τη Σαντορίνη

10 Οκτωβρίου 2018 13:07

Ο Φίλιππος Φόρτωμας, συνεργάτης του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, βρέθηκε στη Σαντορίνη το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Οκτωβρίου.


Κατά την παραμονή του στο νησί συναντήθηκε με ανθρώπους της αυτοδιοίκησης αλλά και με τον Δήμαρχο Θήρας κ. Αναστάσιο-Νικόλαο Ζώρζο κατά τις οποίες συζητήθηκαν ζητήματα καθημερινότητας του πολίτη, διαχείρισης και εξυπηρέτησης τουριστών και σωρεία άλλων θεμάτων που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Πραγματοποίησε επίσης συναντήσεις και με άλλους φορείς. Μεταξύ άλλων με τον πρόεδρο του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Θήρας κ. Νίκο Νομικό και το γενικό γραμματέα κ. Άκη Σιγάλα.

Αντάλλαξαν σκέψεις για τα προβλήματα της αγοράς της Σαντορίνης και των επαγγελματιών. Στόχος των συναντήσεων ήταν η διατύπωση προτάσεων για την ισόρροπη ανάπτυξη των Κυκλάδων επ΄ ωφέλειά των επισκεπτών και κυρίως των κατοίκων της Σαντορίνης αλλά και των νησιών.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos