Κατάθεση Αναφοράς για την εξοντωτική αύξηση των αντικειμενικών αξιών στην Τοπική Κοινότητα Ποσειδωνίας Σύρου

01 Νοεμβρίου 2018 15:52

Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο Βουλευτής Κυκλάδων Γιάννης Βρούτσης κατέθεσε στη Βουλή αναφορά (31.10.2018) προς τον Υπουργό Οικονομικών το έγγραφο του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Ποσειδωνίας Σύρου κ. Δημητρίου Νταλαχάνη (α.π.22844/30-10-2018), στο οποίο εκφράζει την έντονη αντίθεσή του για την πρωτοφανή και αδικαιολόγητη αύξηση -έως 40%- των αντικειμενικών αξιών στην Ποσειδωνία.


Πιο συγκεκριμένα, στο έγγραφο του ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του για την πρωτοφανή αυτή ενέργεια, που στηρίχθηκε σε επισφαλή και ελλιπή στοιχεία που δόθηκαν στις αρμόδιες οικονομικές υπηρεσίες. Γεγονός, που έφερε τους κατοίκους της περιοχής σε δυσχερή θέση, καθώς είναι σήμερα αντιμέτωποι με υπέρογκες αυξήσεις και υψηλότατη φορολογία.

Με το έγγραφό του ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ποσειδωνίας, καλεί τον αρμόδιο υπουργό να σταματήσει να ταλαιπωρεί τους πολίτες της Ποσειδωνίας και να προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για την άμεση επίλυση ενός προβλήματος, που θα επιφέρει αδικαιολόγητα σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις στους κατοίκους της περιοχής.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos