Στη Δικαιοσύνη θα προσφύγει ο Περ/ρχης Γ. Χατζημάρκος για τη νέα κατασκευασμένη «είδηση» περί δήθεν συγγένειας του με τον δολοφόνο της Ελένης Τοπαλούδη

07 Δεκεμβρίου 2018 14:11

Γ. Χατζημάρκος: «Η πολιτική αθλιότητα, ο καθρέπτης του πολιτικού τους κενού»

Οι συκοφαντικές επιθέσεις στο πρόσωπο του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου έχουν λάβει διαστάσεις εκστρατείας το τελευταίο διάστημα και αυτό μόνο ως τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Η αλληλουχία των κατασκευασμένων «ειδήσεων» κορυφώθηκε με μια πρωτοφανή αθλιότητα που διακινείται στο διαδίκτυο τις τελευταίες ημέρες και διαδίδει την συκοφαντία ότι ο δολοφόνος της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, είναι ανιψιός του Περιφερειάρχη.

Ως «μονόδρομο» χαρακτήρισε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος την προσφυγή στη Δικαιοσύνη, αφού αυτή αποτελεί το τελευταίο καταφύγιο κάθε πολίτη που βρίσκεται στο επίκεντρο εκστρατείας συκοφάντησης.

Η χρονική στιγμή που η εκστρατεία λάσπης και ψεύδους εκδηλώνεται, μόνο ως τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί αφού το τελευταίο διάστημα κλιμακώνεται με συνεχείς επιθέσεις ψεύδους που στόχο έχουν το πρόσωπο του.

«Η πολιτική αθλιότητα κορυφώνεται σε όλο της το μεγαλείο. Αυτή τη φορά δεν δίστασαν να εκμεταλλευθούν την δολοφονία ενός παιδιού.

Μεθοδικά και συστηματικά το τελευταίο διάστημα, το μόνο που κάνουν είναι να συκοφαντούν και να διακινούν εργαστηριακά κατασκευασμένες ‘ειδήσεις’ με αποκλειστικό στόχο να με πλήξουν.

Αυτά είναι τα ‘νέα ήθη’ που εισάγουν στην πολιτική ζωή του τόπου μας. Πιο παλιά και από τους ίδιους.

Η προσφυγή εκ μέρους μου στη Δικαιοσύνη συνιστά υποχρέωση, όχι μόνο για την δική μου προστασία αλλά και την υγεία του δημοσίου διαλόγου που εργολαβικά δηλητηριάζεται πλέον καθημερινά.

Η αποκάλυψη του πολιτικού τους κενού είναι όσο εκκωφαντική είναι και η συκοφαντία τους» δήλωσε ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Χατζημάρκος.

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos