Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ήταν η τιμώμενη περιφέρεια στο Φεστιβάλ Μελιού το 2018

10 Δεκεμβρίου 2018 13:13

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο της ανάδειξης και προώθησης των τοπικών προϊόντων, συμμετείχε με δικό της περίπτερο στο 10ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά στις 7, 8 και 9 Δεκεμβρίου 2018.


Την φετινή χρονιά η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ήταν η τιμώμενη περιφέρεια, ενώ τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν από τον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα κ. Φιλήμονα Ζαννετίδη.

Συμμετείχαν μελισσοκόμοι, συνεταιρισμοί μελισσοκόμων και παραγωγοί προϊόντων μέλισσας από τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα. Συνολικά συμμετείχαν 27 παραγωγοί από την Ρόδο, την Κάλυμνο, την Κάρπαθο, την Χάλκη, την Λέρο, την Πάρο, την Κέα, την Άνδρο, τη Νάξο, την Αμοργό και την Τήνο που παρουσίασαν τα προϊόντα τους, έχοντας την στήριξη της Περιφέρειας που στέκεται πάντα αρωγός σε αυτές τις δράσεις.

Διαρκής επιδίωξη της Περιφερειακής αρχής είναι η προβολή και προώθηση του Νοτιοπελαγίτικου μελιού και των προϊόντων μέλισσας στο εμπορικό κοινό και τους χώρους μαζικής εστίασης και η ανάδειξη του πλούτου και της μοναδικής ποιότητας των μελισσοκομικών προϊόντων της Περιφέρειας μας στο ευρύ κοινό.

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου και Έπαρχος Π.Ε. Πάρου κ. Κώστας Μπιζάς παρευρέθηκε στο 10ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας και συνεχάρη τους μελισσοκόμους των νησιών μας για την αξιόλογη παρουσία τους αλλά και για την ουσιαστική τους συμβολή στην ανάδειξη και προώθηση των τοπικών μας προϊόντων.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos