Η Περιφερειακή Αρχή δεν υποκύπτει στον "εκβιασμό" της συνεχιζόμενης, πολιτικά χυδαίας εκστρατείας λάσπης

17 Δεκεμβρίου 2018 19:11

Το ποιοι υπηρετούν σήμερα πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα, η κοινωνία το αντιλαμβάνεται


Η σημερινή ανακοίνωση της μειοψηφίας της Οικονομικής Επιτροπής για τον διαγωνισμό του ηλεκτροφωτισμού του οδικού δικτύου της Ρόδου, ως προϊόν ανησυχητικής εμμονής και απύθμενης εμπάθειας, είναι απολύτως ανάξια λόγου.
Υπηρετεί μόνο τη σκοπιμότητα που υπαγορεύεται από την εσωτερική ανάγκη των συντακτών της να πλήξουν την Περιφερειακή Αρχή.

Διαπνέεται από την αγωνία να βρεθούν δήθεν επιχειρήματα, για να συντηρηθεί πάση θυσία η πολιτικά χυδαία εκστρατεία της λάσπης, σε έναν καθ' όλα νόμιμο και απρόσβλητο διαγωνισμό. Αδιαφορούν για την εφαρμογή των νόμων και δεν διστάζουν να υπερασπιστούν ακόμη και τα ψεύδη που περιελάμβανε η εισήγηση που δέχτηκε η Οικονομική Επιτροπή. Θυσιάζουν τα πάντα στο βωμό της σκοπιμότητάς τους. Η κοινωνία έχει πλέον κουραστεί από το ανερμάτιστο, εμμονικό παραλήρημά τους.

Η Περιφερειακή Αρχή είναι αποφασισμένη να υλοποιήσει τη δέσμευσή της για την μεγαλύτερη παρέμβαση που έγινε ποτέ στο νησί για ένα οδικό δίκτυο ασφαλές για τους χρήστες του. Όλα τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού.
Σε εκείνους που επιμένουν στον ευτελισμό των πολιτικών οργάνων, των διαδικασιών και της νομιμότητας, ένα μόνο ερώτημα: Αν τον διαγωνισμό για τον ηλεκτροφωτισμό είχε κερδίσει η γνωστή κοινοπραξία, θα έκαναν και θα έλεγαν τα ίδια;
Το ποιοι υπηρετούν σήμερα πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα, η κοινωνία το αντιλαμβάνεται

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos