Την αναβίωση του θεσμού Volley League All Star μετά από 10 χρόνια αναλαμβάνει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

29 Ιανουαρίου 2019 17:56

Την αναβίωση του θεσμού Volley League All Star μετά από 10 χρόνια αναλαμβάνει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με την ΕΣΑΠ ως συνδιοργανωτή και με την υποστήριξη του ΠΑΣΑΠ.


Μετά την διοργάνωση μιας σειράς επιτυχημένων αθλητικών εκδηλώσεων κατά την θητεία της παρούσας Περιφερειακής Αρχής (δύο Final Four League Cup, Final Four Κυπέλλου Ανδρών και τριών Διεθνών Τουρνουά), η Σύρος έχει δικαίως καταστεί στη συνείδηση όλων ως μία από τις κορυφαίες πόλεις της Περιφέρειας που στηρίζουν την ελληνική επαγγελματική πετοσφαίριση.

Στο πλαίσιο του φετινού Volley League All Star που θα διεξαχθεί στη Σύρο στις 16 Μαρτίου 2019, η παρουσία των κορυφαίων Ελλήνων και ξένων παικτών του βόλεϊ διασφαλίζει την υψηλού επιπέδου διοργάνωση, την προβολή του νησιού και τη διαφήμιση της χώρας μας σε όλο τον κόσμο.
Κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής του Volley League All Star, θα υπάρχουν παράλληλες δράσεις που θα αφορούν στην πετοσφαίριση, προκειμένου το άθλημα να τύχει μιας ευρύτερης αποδοχής από τη νεολαία και μιας διαφορετικής προσέγγισης και οπτικής από αυτή που έχει επιδείξει μέσω του πρωταθλήματος και των υπολοίπων διοργανώσεων που σχετίζονται με αυτό.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Έκτος από “πρωτεύουσα των Κυκλάδων”, η Σύρος είναι και “πρωτεύουσα του ελληνικού βόλεϊ”, στηρίζοντας έμπρακτα μεγάλες διοργανώσεις του αθλήματος.
Τον προσεχή Μάρτιο θα έχουμε την χαρά και την τιμή να φιλοξενούμε στο νησί μας όλη την “αφρόκρεμα” του αθλήματος, γι’ αυτό και απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση σε όλες και όλους να γίνουν μέρος αυτής της μεγάλης γιορτής, ώστε να αποδείξουμε - για ακόμη μια φορά – την αγάπη των Συριανών για την πετοσφαίριση.

Η αναβίωση του Volley League All Star είναι για την Περιφερειακή Αρχή ένα μεγάλο στοίχημα που είμαστε αποφασισμένοι να κερδίσουμε και θα το κερδίσουμε. Στόχος μας να μπει το βόλεϊ σε κάθε σπίτι, αλλά κυρίως στην καρδιά της νέας γενιάς, την οποία και θέλουμε να φέρουμε στο γήπεδο, όχι μόνο ως φίλαθλο, αλλά και ως αθλητή.

Αισθάνομαι περήφανος ως Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων και υπεύθυνος Αθλητισμού για το γεγονός ότι βρισκόμαστε με τις ομάδες του Α.Ο. Φοίνικα - Πανναξιακού και Α.Ο. Θήρας στην κορυφή του ελληνικού βόλεϊ».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos