Γ. Χατζημάρκος: “ Η Γεωγραφία είναι προβολή της ιστορίας στον χρόνο. Το Καστελλόριζο είναι στο Νότιο Αιγαίο”

23 Μαρτίου 2019 18:46

“Το timing της εκάστοτε δήλωσης, είναι όπλο στα χέρια μας. Σημασία έχει να ξέρουμε πως να το χρησιμοποιούμε ” απαντά ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου στις δηλώσεις του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Τσιρώνη, για το Καστελλόριζο.

“Το Καστελλόριζο είναι στο Νότιο Αιγαίο. Η Γεωγραφία είναι προβολή της ιστορίας στον χρόνο.
Ειδικά για μας τους πολιτικούς, το timing της οποιασδήποτε δήλωσης, είναι όπλο στα χέρια μας. Είναι δική μας επιλογή. Σημασία έχει να ξέρουμε πως να χρησιμοποιούμε το όπλο αυτό και να εγγυόμαστε ότι δεν θα εκπυρσοκροτήσει. Αυτό θα πει στάση ευθύνης”.

Με την δήλωση αυτή, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, σχολίασε τις πρόσφατες δηλώσεις του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Τσιρώνη, ο οποίος, σε τηλεοπτική εκπομπή δήλωσε πως το Καστελλόριζο γεωγραφικά δεν ανήκει στο Αιγαίο και ότι το Αιγαίο φτάνει μέχρι την Κω και τη Ρόδο και όχι κάτω από την Κρήτη.

Σε δηλώσεις του ο κ. Χατζημάρκος στο ραδιόφωνο του SKAI 100.3, πρόσθεσε:
“Λυπάμαι που ο φόβος που είχα εκφράσει δημόσια στο μεγάλο συλλαλητήριο της Αθήνας, για τη Συμφωνία των Πρεσπών, επιβεβαιώθηκε. Δυστυχώς, αμέσως μετά τις Πρέσπες, μιλάμε για το Αιγαίο”.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos