Με περίσσευμα θράσους ο Τζώρτζης Μακρυωνίτης συνεχίζει να συκοφαντεί

29 Μαρτίου 2019 16:23

Για την παρακμιακή εμμονή στην διακίνηση του ψεύδους, τον λόγο πλέον έχει ο Εισαγγελέας

Απάντηση του Γραφείου Τύπου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στους ισχυρισμούς του περιφερειακού συμβούλου της μειοψηφίας Τζώρτζη Μακρυωνίτη:
Ο φασισμός έχει πολλά πρόσωπα. Ο Τζώρτζης Μακρυωνίτης συνεχίζει να δείχνει ένα από αυτά. Με την βαθειά περιφρόνησή του στους θεσμούς και την αποστροφή του στον έλεγχο των αρμοδίων οργάνων.
Συνιστά κατάφωρη θεσμική εκτροπή η εμμονή του στη συκοφαντία και στην διακίνηση του ψεύδους, ακόμα και μετά τον έλεγχο του Ελεγκτικού Συνεδρίου που έκρινε απολύτως σύννομο των διαγωνισμό για την προμήθεια των φωτιστικών LED.
Η συμπεριφορά αυτή είναι πρωτοφανής. Δεν έχει προηγούμενο.
Για μια ακόμη φορά επαναλαμβάνουμε αυτά που ο Τζώρτζης Μακρυωνίτης και όσοι εκπροσωπεί, σκοπίμως αποκρύπτουν, για μπορούν να συνεχίζουν τη λάσπη, την παραπληροφόρηση και το ψεύδος: ότι το σύνολο των αποφάσεων, όλων των σταδίων του διαγωνισμού, εστάλη στο Ελεγκτικό Συνέδριο για έλεγχο και κρίθηκε απολύτως σύννομο.

Αποτελεί πρόδηλη συκοφαντία η αναφορά σε μια απόφαση της ΣΑΕΠ 127/2017 που ανετράπη με τις 608 και 609 αποφάσεις του 2018 του Ελεγκτικού Συνεδρίου.
Ο Τζώρτζης Μακρυωνίτης και οι συν αυτώ, συνεχίζουν να επενδύουν πολιτικά στη λάσπη και στη συκοφαντία που επέλεξαν ως στρατηγική, για να καλύψουν την πολιτική ανυπαρξία τους. Στην ίδια τους τη λάσπη βουλιάζουν, με συνεχή δείγματα φασιστικής συμπεριφοράς και θεσμικής εκτροπής, που αγγίζουν την παράνοια.

Απέναντι σε αυτά τα παρακμιακά φαινόμενα, στην εμμονική συκοφαντία της Περιφερειακής Αρχής και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής, μόνο η Δικαιοσύνη πλέον μπορεί να έχει θέση. Και σε αυτήν θα προσφύγουμε.
Αρκετά ανεχθήκαμε όλους τους Μακρυωνίτηδες.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos