Γ. Υψηλάντης: «Αφιερωμένο στην παρέα που της πήραμε το Βόδι!»

03 Απριλίου 2019 11:35

Όταν δεν μπορείς να αρθρώσεις πολιτικό λόγο με στοιχεία και επιχειρήματα, εύκολα υποκύπτεις στον πειρασμό να καταφύγεις στη συκοφαντία και στη λάσπη. Ειδικά αν τόχει η κούτρα σου και η ανατροφή σου. Βέβαια με τη λάσπη του Βοδιού, δεν μπορείς να χτίσεις ούτε έργο, ούτε πολιτική καριέρα.

Αρχικά μέσω ενός τρολ γνωστού για την λάσπη στην οποία κυλιέται καθημερινά, εξαπέλυσαν μια ψευδή και συκοφαντική επίθεση σε βάρος μου. Κι αμέσως μετά, την επόμενη μέρα, με ανακοίνωσή της η «Συμμαχία των καλών και χαμογελαστών παιδιών» ανερυθρίαστα υιοθέτησε τις ανακριβείς συκοφαντίες του τρολ, προσθέτοντας και τη δική της σάλτσα. Θέλει η .......... να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει! Τους ψευδείς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς τους, θα κληθούν άμεσα να τους αποδείξουν εκεί που πρέπει και να πληρώσουν το σχετικό τίμημα γι' αυτούς. Οι τζάμπα μαγκιές, τέλος!

Όσο για την ουσία της θέσης μου αναφορικά με το θέμα του ξεχωριστού βιολογικού στον Αρχάγγελο τότε και τώρα, ας ζητήσουν από τον τότε Αντινομάρχη κ. Στ. Κουσουρνά (2002-2009) την εισήγηση-ανάλυση την οποία του παρέδωσα σε συνεργασία με τον έγκριτο οικονομολόγο κ. Μιλτ. Λογοθέτη. Μπορούν ακόμα να ρωτήσουν και τον τότε Δήμαρχο Αρχαγγέλου κ. Αλ. Παππουρά, να τους την εξηγήσει. Και τότε και τώρα η θέση μου ήταν και είναι η ίδια, σταθερή και ξεκάθαρη.

Ευχαριστώντας τους για την δωρεάν προβολή και διαφήμιση (έστω και αρνητική) των επιστημονικών και επαγγελματικών μου ικανοτήτων, οφείλω να ξεκαθαρίσω σε όλους ότι επιλέγω τους συνομιλητές μου. Σ' αυτούς δεν συμπεριλαμβάνονται βόδια, κατσίκες κι ερπετά!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos