Η Ευρυδίκη Νάκη, υποψήφια και πάλι δίπλα στον Γιώργο Χατζημάρκο

05 Απριλίου 2019 20:02

Thν εκ νέου υποψηφιότητα της Ευρυδίκης Νάκη, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, στην Περιφερειακή Ενότητα Κω, ανακοινώνει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”.


Η εν ενεργεία Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαφάνειας Δωδεκανήσου στην δήλωσή της με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να συμπορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο, διεκδικώντας μια δεύτερη θητεία στο Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου, αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητοί συμπατριώτες μου, μετά από μια ομολογουμένως επιτυχημένη πορεία της παράταξής μας "Μπροστά το Νότιο Αιγαίο" κατά την πενταετία που πέρασε, είναι τιμή και χαρά μου να συμμετάσχω εκ νέου στο ψηφοδέλτιο του άξιου Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου και μαζί να ολοκληρώσουμε το έργο που ξεκινήσαμε στα όμορφα νησιά μας! Μαζί κάναμε πολλά και στο επόμενο διάστημα θα κάνουμε ακόμα περισσότερα για στους περήφανους νησιώτες μας.
Αναδείξαμε το Νότιο Αιγαίο πρώτο στον Τουρισμό, ωριμάσαμε και υλοποιούμε όλα τα μεγάλα έργα που έχει ανάγκη ο τόπος μας, αντιμετωπίσαμε αποτελεσματικά τα προβλήματα στους ευαίσθητους Τομείς της Υγείας και της Παιδείας και θεσμοθετήσαμε δράσεις ψηλού επιπέδου στον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό και αναπτύξαμε δράσεις για την ανάδειξη του πανέμορφου φυσικού περιβάλλοντος των νησιών μας.
Δίνουμε τα χέρια και όλοι μαζί προχωράμε #mprosta με τον Γιώργο Χατζημάρκο και τα ικανά στελέχη του!»

Βιογραφικό
Η Ευρυδίκη Νάκη γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Κω, όπου και τελείωσε το σχολείο. Σπούδασε Αισθητική καθώς και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο BTEC στο Τμήμα Management B.I.
Ζει και εργάζεται στην Κω.
Είμαι παντρεμένη με τον Χρήστο Παπαγιάννη με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον Αντώνη, το 2015 και τον Γιώργο, το2017.
Συμμετέχει σε πολλές εθελοντικές ομάδες και συλλόγους με σκοπό την προσφορά στον τόπο της:
- Αντιπρόεδρος Αντικαρκινικής Εταιρείας παρ. Κω
- Μέλος Δωδεκανησιακής Μέλισσας, Λυκείου Ελληνίδων
Υπηρετεί τους συνδημότες της από την θέση της Εντεταλμένης Περιφερειακής Συμβούλου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για θέματα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαφάνειας Δωδεκανήσου. Είναι Αντιπρόεδρος της Αστικής Εταιρείας «Ιπποκράτης» και διοικητικό μέλος του ΚΕΚ Γεννηματάς.
Μιλάει άριστα Αγγλικά και Γαλλικά και με επάρκεια Ισπανικά και Σουηδικά.
Παίζει πιάνο και ασχολούμαι με το τένις.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos