Μύκονος: Επιχορήγηση 50.000 ευρώ για παιδικούς σταθμούς

08 Απριλίου 2019 15:12

Ο Δήμος Μυκόνου διεκδίκησε και εξασφάλισε χρηματοδότηση από το Υπουργείο Εσωτερικών ύψους 50.000 ευρώ με δικαιούχο φορέα τον Πολιτιστικό Αθλητικό Κοινωνικό Οργανισμό «Γεώργιος Αξιώτης» για την αναβάθμιση του 1ου Παιδικού Σταθμού του Δήμου.

Μετά από τη συντονισμένη συνεργασία του Νομικού Προσώπου του Δήμου Μυκόνου «Γεώργιος Αξιώτης» με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου για τη συμμετοχή στο Πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών με τίτλο «Επιχορήγηση των Δήμων και των Νομικών Προσώπων αυτών για προσαρμογή λειτουργούντων δημοτικών βρεφικών, παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών στις προδιαγραφές του νέου θεσμικού πλαισίου αδειοδότησης σύμφωνα με τις διατάξεις του π.δ. 99/2017», το έργο που κατατέθηκε το Δεκέμβριο και είχε τίτλο “Επισκευές και προμήθεια υλικών στα κτίρια του 1ου Παιδικού Σταθμού του Δήμου Μυκόνου” εγκρίθηκε επιτυχώς.

Συγκεκριμένα, το Φεβρουάριο με απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών ανακοινώθηκε η επιτυχής ένταξη του Δήμου Μυκόνου με δικαιούχο φορέα τον Πολιτιστικό Αθλητικό Κοινωνικό Οργανισμό «Γεώργιος Αξιώτης» με επιχορήγηση 50.000 €.

Σκοπός του έργου είναι η βέλτιστη λειτουργικότητα του χώρου βάσει των τεχνικών προδιαγραφών καθώς παρέχει ημερήσια διατροφή στα παιδιά που φιλοξενεί τηρώντας τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας και η αναβάθμιση των προαύλιων χώρων των παιδικών σταθμών.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos