Οργανωμένη η επαίσχυντη διακίνηση της συκοφαντίας από την παράταξη Γλυνού

08 Απριλίου 2019 21:47

Απάντηση του Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας στην συστηματική παραπληροφόρηση με ψευδείς ισχυρισμούς, από υποψηφίους της συμμαχίας

Από τη συμμαχία του ψεύδους, της συκοφαντίας και της παραπληροφόρησης, συνεχίζεται η μεθοδική και συστηματική επίδοση στο μόνο που έμαθαν να κάνουν, στο μόνο που στηρίζουν την πολιτική τους επιβίωση.
Υποψήφιοι της παράταξης Γλυνού συνεχίζουν την οργανωμένη και επαίσχυντη διακίνηση της συκοφαντίας.
Συνεχίζουν να ρίχνουν λάσπη χωρίς στοιχεία, ισχυριζόμενοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι το Γραφείο Τύπου χρησιμοποιεί δημόσιο χρήμα για τις καταχωρήσεις του, παρά το γεγονός ότι πολλάκις έχει διευκρινιστεί ότι αυτές πληρώνονται από ιδιωτικά χρήματα του πολιτικού προσωπικού της Περιφερειακής Αρχής.

Η συκοφαντία και η εσκεμμένη παραπληροφόρηση τυγχάνει δε να εκπορεύεται από το μοναδικό ανώνυμο και απρόσωπο Γραφείο τύπου στην ιστορία της πολιτικής!
Είναι η πρώτη φορά που πολιτικός φορέας ντρέπεται να αποκαλύψει τα ονόματα αυτών που αποτελούν το Γραφείο Τύπου του!
Είναι πρώτη φορά που εκείνοι που έχουν επωμιστεί αυτό το ρόλο, ντρέπονται να ομολογήσουν ποια παράταξη εκπροσωπούν!
Η “συμμαχία της ντροπής” έχει απολέσει οριστικά το προσωπείο με το οποίο εμφανίστηκε.

Ας ασχοληθεί επιτέλους με την αναζήτηση της ταυτότητάς της. Της δικής της και του Γραφείο Τύπου της. Εκτός κι αν θεωρούν ότι και τα ιδιωτικά χρήματα είναι “χρήματά τους”! Καθόλου απίθανο, η σχέση τους με το χρήμα να τους έχει φτάσει και μέχρις αυτού του σημείου!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos