Η Μαρία Λοτσάρη από την Άνδρο, υποψήφια με τον Γιώργο Χατζημάρκο

09 Απριλίου 2019 11:59

Την υποψηφιότητα της Μαρίας Λοτσάρη δίπλα στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, καλωσορίζει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”.

Με πολυετή παρουσία και προσφορά στον αυτοδιοικητικό στίβο και εν γένει στα κοινά, η Μαρία Λοτσάρη, στη δήλωσή της με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να συμπορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο, ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος, Περιφερειακής Ενότητας Άνδρου, αναφέρει:

“Με ιδιαίτερη χαρά αποδέχτηκα την πρόταση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου, να είμαι υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, με τον συνδυασμό «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο».

Είμαι γέννημα-θρέμμα της Άνδρου. Αγαπώ το νησί μας και συνεισφέρω στην προσπάθεια όλων μας για την ανάπτυξή του πάνω από 20 χρόνια, μέσα από τις επαγγελματικές, κοινωνικές και οικογενειακές μου δραστηριότητες.

Υπηρετώντας την Αυτοδιοίκηση συνεχώς από το 2003, σε τοπικό, περιφερειακό και εθνικό επίπεδο, διαθέτω την εμπειρία και τα εφόδια που απαιτούνται για να εκπροσωπήσω επαξίως τους συμπολίτες μας στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Διαθέτω επίσης τον ενθουσιασμό, την ενέργεια και την εργατικότητα που χρειάζεται μια τόσο υπεύθυνη θέση, όπως αυτή της Περιφερειακής Συμβούλου.

Τις λεπτομέρειες της υποψηφιότητάς μου και το σχέδιο που έχουμε για το νησί μας, θα το συζητήσω προσωπικά με κάθε συμπατριώτη, σε κάθε γειτονιά και σε κάθε χωριό της Άνδρου”.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Μαρία Λοτσάρη γεννήθηκε το 1976. Είναι κόρη του Ανδρέα Λοτσάρη και της Αθηνάς Δάρα-Λοτσάρη, από τον Φελλό. Έχει δύο παιδιά, τον Αργύρη (21 ετών, τριτοετή φοιτητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών) και την Αθηνά (15 ετών, μαθήτρια της Γ’ Γυμνασίου Γαυρίου). Είναι στενά συνδεδεμένη με την Άνδρο από τα παιδικά της χρόνια, τόσο οικογενειακά, όσο και μέσω των ποικίλων επαγγελματικών και επιχειρηματικών δραστηριοτήτων που αναπτύσσει στο νησί από το 1996.

Σπούδασε Δημοσιογραφία και Ρεπορτάζ Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, ενώ σήμερα συνεχίζει τις σπουδές της στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών. Έχει επίσης παρακολουθήσει πληθώρα εκπαιδευτικών προγραμμάτων και σεμιναρίων σε αυτά τα αντικείμενα, στην Ελλάδα και την Κύπρο. Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.

Δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον τομέα του τουρισμού από το 2008, σχεδιάζοντας και δημιουργώντας συγκρότημα παραδοσιακών κατοικιών, στο χωριό Απροβάτου. Έχει επίσης εργαστεί επί σειρά ετών στον τομέα της εστίασης και ως δασκάλα παραδοσιακών χορών σε σχολεία της Άνδρου, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών Άνδρου και τους κατά τόπους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων.

Ασχολείται συστηματικά με τα κοινά και ειδικά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση (Α’ και Β’ βαθμού) από το 2003. Έχει διατελέσει Νομαρχιακή Σύμβουλος Κυκλάδων σε 2 θητείες (2003-2010), Μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας Νοτίου Αιγαίου (2006-2010) και Δημοτική Σύμβουλος Χαλανδρίου (2014-2019). Υπήρξε Ιδρυτικό Μέλος του Συλλόγου Νέων Υδρούσας (1999) και της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (2015). Σήμερα είναι Μέλος του Δ.Σ. του Πανελληνίου Δικτύου Αιρετών Γυναικών Αυτοδιοίκησης (από το 2010), Μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κυκλάδων (από το 2011) και Μέλος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της Ένωσης Δήμων Ελλάδος (από το 2015).

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos