Η Καλλιόπη Δοϊτσίδου υποψήφια με την παράταξη του Μανώλη Γλυνού

24 Απριλίου 2019 15:16

Η «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» με χαρά ανακοινώνει σήμερα την υποψηφιότητα της Καλλιόπης Δοϊτσίδου, στην Περιφερειακή Ενότητα Θήρας.


Η Καλλιόπη Δοϊτσίδου, εργαζόμενη μητέρα και δραστήρια επαγγελματίας, αποδέχθηκε την πρόταση του υποψήφιου περιφερειάρχη Μανώλη Γλυνού να ενώσει τις δυνάμεις της με την «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου».
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Μανώλης Γλυνός την καλωσόρισε στην “Συμμαχία” δηλώνοντας τα εξής: Η Καλλιόπη Δοϊτσίδου, ενεργός πολίτης με συνδικαλιστική συνείδηση και διάθεση για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, είναι από σήμερα μέλος της “Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου” ενώνοντας τις δυνάμεις της με τις δικές μας, για να βγάλουμε την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου από την Χειμερία Νάρκη και να την μετατρέψουμε σε Περιφέρεια Τεσσάρων Εποχών. Καλωσόρισες Καλλιόπη, καλή επιτυχία!».
Στο πολιτικό της μήνυμα η Καλλιόπη Δοϊτσίδου αναφέρει: «Το μεγαλύτερο πρόβλημα που παρουσιάζεται τα τελευταία χρόνια στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου είναι η συρρίκνωση της τουριστικής περιόδου. Ο Μανώλης Γλυνός, έχει όραμα, σχέδιο και πίστη για την ανάπτυξη των νησιών μας. Γνωρίζοντας πολύ καλά τα προβλήματα στον τομέα του τουρισμού και τις ανάγκες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, θεώρησα χρέος μου να αποδεχθώ την πρόταση, ώστε μαζί τους συνυποψηφίους μου και με επικεφαλής τον Μανώλη Γλυνό, να συμβάλω στην αναβάθμιση του κοινωνικού ρόλου του τουρισμού, σε συνεργασία με όλες τις υγιείς δυνάμεις του κλάδου».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Η Καλλιόπη Δοϊτσίδου, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Σαντορίνη.
Ασκεί το επάγγελμα του τουριστικού πράκτορα και είναι διοικητικό μέλος του Συλλόγου Ενοικιαζόμενων Δωματίων και Διαμερισμάτων Σαντορίνης.
Είναι παντρεμένη με τον Μιχάλη Πρωτόπαππα (εκ Καρπάθου) και έχει δυο παιδιά.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos