Ο Δημήτρης Λυκούρης από τη Μύκονο, υποψήφιος στο πλευρό του Γιώργου Χατζημάρκου

03 Μαϊος 2019 16:17

Την υποψηφιότητα του Δημήτρη Λυκούρη δίπλα στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, καλωσορίζει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”.


Ο Δημήτρης Λυκούρης στη δήλωσή του με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο, ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Περιφερειακή Ενότητα Μυκόνου, αναφέρει:

“Όντας Δημοτικός Σύμβουλος για τα τελευταία 5 χρόνια στο νησί της Μυκόνου, αποφάσισα να μετέχω στις Περιφερειακές Εκλογές, γιατί θέλω να προσφέρω και από αυτό το πόστο ό,τι καλύτερο μπορώ.
Μετά την τιμητική πρόταση του Περιφερειάρχη μας κ. Γεωργίου Χατζημάρκου, πιστεύω πως αυτό θα είναι απολύτως εφικτό. Είμαι λάτρης της νησιωτικής παράδοσης και θα κάνω ό,τι μπορώ σε αυτό τον τομέα και γενικότερα στον τουρισμό από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου”.

Βιογραφικό

Ο Δημήτρης Λυκούρης, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μύκονο από γονείς Μυκονιάτες. Είναι 56 ετών. Ο πατέρας του ασχολούνταν για 40 χρόνια με το παραδοσιακό επάγγελμα του βαρκάρη.
Ο ίδιος συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση από μικρό παιδί και ταυτόχρονα για πολλά χρόνια ασχολήθηκε και με το χώρο της εστίασης στη Μύκονο.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos