Προμήθεια ειδών και τροφίμων για τα Κοινωνικά Παντοπωλεία Σύρου και Τήνου

20 Μαϊος 2019 16:22

Την προκήρυξη συνοπτικού διαγωνισμού συνολικού προϋπολογισμού 70.530,10€, για την προμήθεια τροφίμων, ειδών βασικής υλικής συνδρομής και σχολικών ειδών για τα Κοινωνικά Παντοπωλεία ΠΕ Σύρου και ΠΕ Τήνου υπέγραψε ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης.


Με τη συγκεκριμένη διαγωνιστική διαδικασία, το Κοινωνικό Παντοπωλείο ΠΕ Σύρου θα συνεχίσει αμείωτα την διανομή ειδών-τροφίμων (η οποία ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια), ενώ το Κοινωνικό Παντοπωλείο ΠΕ Τήνου θα προχωρήσει για πρώτη φορά στη διανομή τροφίμων.

«Η Περιφερειακή Αρχή, επιδεικνύοντας αυξημένα αντανακλαστικά και κυρίως την δέουσα ευαισθησία, μέσω των Κοινωνικών Παντοπωλείων στέκεται έμπρακτα, αλλά διακριτικά, στο πλευρό όσων συμπολιτών μας έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση και χρειάζονται την συνδρομή μας προκειμένου να αντεπεξέλθουν στον καθημερινό, δύσκολο αγώνα της επιβίωσης. Χωρίς εκπτώσεις και διακρίσεις, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα συνεχίσει την άσκηση δίκαιης κοινωνικής πολιτικής, με στόχο την υπεράσπιση του δικαιώματος όλων των νησιωτών μας σε μια αξιοπρεπή ζωή» δήλωσε σχετικά ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos