Ευχαριστήριο Παντελή Τζανακόπουλου

05 Ιουνίου 2019 11:40

Μετά την δημοσίευση των οριστικών αποτελεσμάτων για τις περιφερειακές εκλογές στο Νότιο Αιγαίο, επιθυμώ να ευχαριστήσω με όλη μου την καρδιά τους Παριανούς και Αντιπαριώτες, άνδρες και γυναίκες, που στήριξαν τον Συνδυασμό ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΓΑΙΟΥ αλλά και όσους είχαν διαφορετική επιλογή και στήριξαν άλλους Συνδυασμούς.

Οι εκλογές, όπως συνηθίζουμε να λέμε, είναι γιορτή της Δημοκρατίας και οι αποφάσεις και επιλογές των πολιτών πρέπει να είναι σεβαστές απ' όλους, χωρίς μεμψιμοιρίες, αστερίσκους και υποσημειώσεις.
Η αλήθεια είναι ότι το αποτέλεσμα των εκλογών για την παράταξή μου αλλά και για μένα προσωπικά, δεν ήταν καλό και ασφαλώς ήταν πολύ κατώτερο των προσδοκιών μας.
Το αποτέλεσμα αυτό θα το αξιολογήσουμε και θα το αναλύσουμε με νηφαλιότητα εν ευθέτω χρόνω.
Στην παρούσα φάση μόνο σεβασμός στην βούληση και επιλογή των πολιτών.
Θέλω να εκφράσω τα θερμά και ειλικρινή μου συγχαρητήρια στους δύο νέους Περιφερειακούς Συμβούλους τον κ. Κώστα Μπιζά και την κα Ηλ. Ροκονίδα και να τους ευχηθώ καλή θητεία, καλή δύναμη και γόνιμη συνεργασία για ανάδειξη και επίλυση των ιδιαίτερων προβλημάτων και αναγκών των Νησιών μας, της Πάρου και της Αντιπάρου.
Θα ήταν παράλειψη μου, με την ευκαιρία αυτή, να μην αναφερθώ στην πολύ καλή και εποικοδομητική συνεργασία που είχα όλα αυτά τα χρόνια, αν και ανήκαμε σε διαφορετικές παρατάξεις, με τον Έπαρχο Πάρου κ. Κ. Μπιζά και τις φιλικές σχέσεις και σχέσεις αλληλοσεβασμού που είχαμε αναπτύξει.
Τον ευχαριστώ πολύ και του εύχομαι επιτυχία στο έργο του καθώς και προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και προκοπή.
Πολλές ευχαριστίες οφείλω επίσης στην Σύζυγό μου και στην οικογένειά μου για την στήριξη και ενθάρρυνση που μου προσέφεραν όλα αυτά τα χρόνια που είχα την τιμή να είμαι μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου.
Σας ευχαριστώ όλους και δηλώνω ότι παραμένω ένας ενεργός πολίτης της Πάρου που αγωνιά και ενδιαφέρεται για το μέλλον αυτού του τόπου.

Παντελής Τζανακόπουλος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos