H υποψήφια βουλευτής Κατερίνα Μονογυιού μιλά για τις Κυκλάδες (Βίντεο)

19 Ιουνίου 2019 18:00

Είμαι υποψήφια στο Νομό Κυκλάδων με τη Νέα Δημοκρατία. Οι πολίτες των Κυκλάδων έχουν πλέον τον λόγο για να μην αφήσουν την χώρα να γυρίσει πίσω στο χτες. Έδωσα και θα συνεχίσω να δίνω για όλους τους Κυκλαδίτες. Στηρίζομαι σε εσάς τους απλούς ανθρώπους των νησιών. Θέλω να μου δώσετε τη δύναμη να δουλέψω για τον τόπο μου.


Η Ελλάδα πρέπει να βγει στις αγορές με ασφάλεια, να επενδύσει στον πρωτογενή τομέα, στις νέες τεχνολογίες ,στους νέους επιχειρηματίες ιδιαίτερα των μικρών νησιών και στη μεγάλη βιομηχανία της Ελλάδος, τον τουρισμό.

Τα νησιά και οι κάτοικοί τους ζουν από τον τουρισμό και θέλουν την στήριξη του κράτους για την ολοκλήρωση των μεγάλων έργων υποδομής (αεροδρόμια, λιμάνια). Πρέπει να μπούμε στον δρόμο της πραγματικής ανάπτυξης των νησιών μας.

Η Νέα Δημοκρατία αποτελεί δύναμη ευθύνης και σταθερότητας. Δεν θα επιτρέψει να αμφισβητηθεί η ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας. Δεν πρέπει να τεθούν σε κίνδυνο οι θυσίες των πολιτών.

Σε αυτόν τον αγώνα θα είμαι παρούσα δίπλα στους νησιώτες, όπως το έκανα τα τελευταία δυόμισι χρόνια. Οφείλουμε όλοι να σταθούμε κοντά στους κατοίκους των νησιών μας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos