Κατερίνα Μονογυιού: Είμαι στο πλάι κάθε νέας μητέρας

25 Ιουνίου 2019 00:49

Αποτελεί γεγονός πως οι νέες οικογένειες και οι εργαζόμενοι γονείς περνούν δύσκολα τα τελευταία χρόνια. Παράλληλα,μειώνονται και οι γεννήσεις και κάπως έτσι το δημογραφικό εξελίσσεται σε μεγάλη εθνική απειλή για την οικονομία,την κοινωνία,την ίδια την εθνική μας υπόσταση.


Πρέπει να βοηθάμε όσους θέλουν να κάνουν οικογένεια και την ίδια πεποίθηση έχει και ο αρχηγός της παράταξης μας Κυριάκος Μητσοτάκης,ο οποίος έχει δεσμευτεί για μια σειρά από δράσεις που θα συμβάλλουν σε αυτό το έργο.

Για όλα τα παραπάνω,καθιερώνουμε επίδομα 2.000 ευρώ για κάθε παιδί που γεννιέται στην Ελλάδα. Ταυτόχρονα,αυξάνουμε το όριο του αφορολόγητου κατά 1.000 ευρώ για κάθε παιδί. Επίσης,αυτό που πρέπει να υπογραμμιστεί είναι πως κανένα παιδί δεν θα μείνει εκτός παιδικού σταθμού με κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας. Για κάθε παιδί που δεν θα βρίσκει θέση σε δημοτικό παιδικό σταθμό,χορηγούμε μηνιαίο κουπόνι 180 ευρώ,για χρήση σε βρεφονηπιακό σταθμό της επιλογής των γονέων.

Κατανοώ πως οι εργαζόμενες μητέρες πασχίζουν καθημερινά να κρατήσουν τις ισορροπίες μεταξύ οικογένειας και εργασίας και δεσμευόμαστε πως θα λάβουμε την επόμενη κιόλας μέρα,εφόσον ο λαός μας εμπιστευτεί με την ψήφο του,τα κατάλληλα μέτρα για την ανακούφιση τους.

 


Κατερίνα Μονογυιού

Υποψήφια Βουλευτής Κυκλάδων Νέας Δημοκρατίας

ΜΟΝΟ_ ΜΑΖΙ_ΜΟΝΟ_ΜΠΡΟΣΤΑ_ΜΟΝΟΓΥΙΟΥ_ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos