Γιώργος Λεονταρίτης και Χρήστος Ευστρατίου, οι δύο νέοι χωρικοί Αντιπεριφερειάρχες, Κυκλάδων και Δωδεκανήσου αντίστοιχα

02 Σεπτεμβρίου 2019 12:31

Τον ορισμό των δύο χωρικών Αντιπεριφερειαρχών, Κυκλάδων και Δωδεκανήσου ανακοίνωσε σήμερα ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος.

Κατά την διάρκεια της πρώτης, ειδικής συνεδρίασης του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου, για την εκλογή προεδρείου και μελών της Οικονομικής Επιτροπής. ο Περιφερειάρχης ανακοίνωσε τον ορισμό του περιφερειακού συμβούλου, Γιώργου Λεονταρίτη από τη Σύρο ως χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων και του περιφερειακού συμβούλου Χρήστου Ευστρατίου από τη Ρόδο, ως χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου.
Οι δύο αντιπεριφερειάχες συμμετέχουν και στην Οικονομική Επιτροπή.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του ορισμού του, ο Χρήστος Ευστρατίου δήλωσε:

“Σας ευχαριστώ κύριε Περιφερειάρχη, για την εμπιστοσύνη σας. Θα φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας για το καλό των νησιών και των νησιωτών μας και θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να τιμήσω την εντολή που μας έδωσαν για μια ακόμα θητεία. Αυτή την εμπιστοσύνη θα προσπαθήσω να την ανταποδώσω, κάθε μέρα της νέας μας θητείας. Θα εργαστούμε όλοι μαζί για να πάμε τα νησιά μας ακόμα πιο μπροστά”.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Λεονταρίτης, χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων και κατά την πρώτη θητεία της Περιφερειακής Αρχής του Γιώργου Χατζημάρκου, δήλωσε:

“Κύριε Περιφερειάρχη, σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας. Όπου κι αν ορίσετε τους δύο χωρικούς αντιπεριφερειάρχες, είτε στα Δωδεκάνησα, είτε στις Κυκλάδες, ουσιαστικά εμείς υπηρετούμε το Νότιο Αιγαίο. Αυτόν τον ενιαίο, εκπληκτικό νησιωτικό χώρο τον οποίο έχουμε την τύχη και την τιμή να υπηρετούμε. Οι κάτοικοι του Νοτίου Αιγαίου, να είναι απολύτως βέβαιοι ότι θα καταθέσουμε όλες μας τις δυνάμεις προκειμένου με εντιμότητα και με ανάληψη της ευθύνης να φέρουμε εις πέρας τα καθήκοντά μας”.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos