Κατερίνα Μονογυιού: Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία

19 Οκτωβρίου 2019 13:17

Την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου η βουλευτής Κυκλάδων Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού, παρευρέθηκε στο Συνεδριακό Χώρο του Λυκείου Άνδρου για την ομιλία με θέμα "Σύγχρονη Θεραπευτική προσέγγιση στον καρκίνο του μαστού" με ομιλήτρια την κ. Νατάσα Παζαΐτη-Ειδική Χειρουργό Μαστού που διοργάνωσαν από κοινού το Ίδρυμα Π. & Μ. Κυδωνιέως και ο Σύλλογος Γυναικών Άνδρου.


Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Κυδωνιέως κ. Σιγάλας, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Άνδρου κ. Σακελλάρη, ενώ τον Δήμο εκπροσώπησε ο κ. Γιαννίσης.

Στο τέλος της εκδήλωσης η Κατερίνα Μονογυιού δήλωσε: Η καθημερινότητα «καταπίνει» πολλές από εμάς. Οι υποχρεώσεις είναι αμέτρητες και νιώθουμε σαν μαραθωνοδρόμοι που πρέπει να φτάσουν γρήγορα στο τέρμα. Πολλές φορές αυτό έχει ως συνέπεια να αμελούμε την υγεία μας. Η υγεία, όμως , είναι το Α και το Ω στο να μπορούμε να φέρουμε εις πέρας τα πάντα. Η πρόληψη έχει εξέχουσα σημασία και ειδικά στο καρκίνο του μαστού, ο οποίος είναι ιάσιμος. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ να κάνουμε κάθε χρόνο μαστογραφία. Κάθε χρόνο, σχεδόν 1,7 εκατομμύρια γυναίκες διαγιγνώσκονται με καρκίνο του μαστού, ενώ στην Ελλάδα τα ετήσια περιστατικά φτάνουν τα 4.700. Η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση αποτελούν βασική προϋπόθεση για τη διατήρηση της υγείας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos