Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου: Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια…

29 Οκτωβρίου 2019 17:54

Είναι γνωστό ότι με τη δημοτική αρχή και τον πρόεδρο της τουριστικής επιτροπής μας χωρίζoυν πολλά για το τι νοείται ανάπτυξη του τόπου, αντιμετώπιση των πραγματικών αναγκών του παριανού λαού και οικονομία προς όφελος του.


Είναι επίσης γνωστό πια, ότι όποτε κάποιοι νοιώθουν «στριμωγμένοι» από τα γεγονότα καταφεύγουν σε «ιδεοληπτικές» αναφορές και ανακαλύπτουν εχθρούς και δολοπλοκίες.

Η προσπάθεια να αποκρύψει ο πρόεδρος της τουριστικής επιτροπής, και όχι η τουριστική επιτροπή, το γεγονός ότι έχει μετατραπεί αυτή από εργαλείο προβολής του νησιού μας σε τουριστικό πράκτορα, κρίνεται ανεπιτυχής.

Αν πιστεύει ότι με τον τρόπο αυτό υπηρετεί τη βιώσιμη ανάπτυξη του τόπου όπως λέει, τον προκαλούμε να φέρνει για έγκριση τις αποφάσεις της τουριστικής επιτροπής στο Δημοτικό Συμβούλιο και όχι να τις περνά στα «μουλωχτά» από την οικονομική επιτροπή της πλαστής πλειοψηφίας του 5-2.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos