Φίλιππος Φόρτωμας: Επίσκεψη σε Σαντορίνη και Τήνο

07 Νοεμβρίου 2019 22:23

Διήμερο ταξίδι στην Σαντορίνη πραγματοποίησε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας, όπου συναντήθηκε και είχε συνεργασία με εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης, τοπικών αρχών, επαγγελματικών - τουριστικών συλλογικών φορέων και κομματικών στελεχών, συζητώντας μαζί τους θέματα ειδικού ενδιαφέροντος για το νησί και τις Κυκλάδες, αλλά και γενικότερης πολιτικής κλίμακας.


Στη συνέχεια, ο κ. Φόρτωμας επισκέφθηκε την Τήνο, από 4 έως 6 Νοεμβρίου, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο, Γιάννη Σιώτο, αυτοδιοικητικούς και τοπικούς παράγοντες, από τους οποίους ενημερώθηκε για σημαντικά ζητήματα σχετιζόμενα με τους τομείς ύδρευσης, διαχείρισης απορριμμάτων, λιμενικών εγκαταστάσεων και λοιπών υποδομών.

Επίσης, ενημερώθηκε για το επίκαιρο ζήτημα της δημιουργίας Αιολικού Πάρκου με ανεμογεννήτριες στη θέση «Πράσσα» Υστερνίων Τήνου. Ο Βουλευτής Κυκλάδων, υποσχέθηκε να αναλάβει άμεσα ορισμένες πρωτοβουλίες για το συγκεκριμένο θέμα, με γνώμονα την τήρηση της νομιμότητας και των προβλεπόμενων διαδικασιών, την προστασία του φυσικού και πολιτιστικού περιβάλλοντος, όπως και των συμφερόντων της τοπικής κοινωνίας.

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos