Σύριζα Πάρου - Αντιπάρου: Το πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων υπερβαίνει πλέον τις δυνατότητες της Δημοτικής Αρχής

30 Νοεμβρίου 2019 12:25

Το πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων στο Δήμο μας έχει λάβει εκρηκτικές διαστάσεις.

Η αδράνεια των προηγούμενων χρόνων με την μη έγκαιρη κατασκευή δεύτερου κύτταρου, είχε ως αποτέλεσμα την υπερπλήρωση του υπάρχοντος και τη μετατροπή του σταδιακά σε ανεξέλεγκτη χωματερή.
Η Δημοτική Αρχή υποχρεώνεται τώρα σε αυτοσχεδιασμούς και καταφεύγει σε ενέργειες που εκθέτουν το νησί με την εναπόθεση απορριμμάτων, όπου μπορεί.
Προχώρησε μάλιστα πρόσφατα και σε ανεξέλεγκτη καύση, όταν αυτό δεν επιτρέπεται από το νόμο, επειδή θέτει σε κίνδυνο την υγεία μας.

Την καλούμε να οργανώσει επειγόντως σύσκεψη με τη συμμετοχή εκπροσώπων από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και την Περιφέρεια Νότιου Αιγαίου, όλων των βουλευτών του νομού μας και ειδικών, για βρεθεί άμεση λύση στο πρόβλημα που μέρα με τη μέρα γίνεται οξύτερο και υπερβαίνει πλέον δικές της δυνατότητες. Ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες που τους αναλογούν. Δεν υπάρχει πλέον χρόνος για καθυστερήσεις.
Εμείς από την πλευρά μας θα συμβάλλουμε σε οποιαδήποτε προσπάθεια εξεύρεσης λύσης σε ένα πρόβλημα που έχει επιπτώσεις στην υγεία όλων μας και δυσφημίζει το νησί μας ως τόπο τουριστικού προορισμού.

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΡΟΥ ΑΝΤΙΑΡΟΥ

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos