300x250 eautos 1

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επίσκεψη Νίκου Συρμαλένιου στην Κέα

11 Φεβρουαρίου 2020 11:28
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Επίσκεψη Νίκου Συρμαλένιου στην Κέα

test2

skandalis77

Newsroom Newsroom

Μετά από πρόσκληση του Δήμου με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Χαραλάμπους πολιούχου της Κέας, ο Νίκος Συρμαλένιος επισκέφθηκε το νησί τη Δευτέρα 10/2.

Μετά τις θρησκευτικές εκδηλώσεις, ο Νίκος Συρμαλένιος παραβρέθηκε στην καθιερωμένη συνάντηση στο δημαρχείο, όπου παρουσία της δημάρχου κ. Βελισσαροπούλου, του επάρχου κ. Ευαγγέλου, πολλών δημοτικών συμβούλων και εκπροσώπων φορέων, συμμετείχε στη συζήτηση που κατά κύριο λόγο περιεστράφη στα τοπικά ζητήματα και τα προβλήματα της Κέας.

Μετά τις παρεμβάσεις της δημάρχου, του επάρχου, του Υπουργού Εργασίας κ. Βρούτση και του κυβερνητικού βουλευτή κ. Φόρτωμα, ο Νίκος Συρμαλένιος στην τοποθέτηση του, μεταξύ άλλων είπε:

« ….Βρισκόμαστε εδώ κάθε χρόνο για να δηλώσουμε τη στήριξη μας στην προώθηση λύσεων του νησιού και να ακούσουμε τα προβλήματα που σας απασχολούν….Επειδή πάντα υπάρχει μια συνέχεια, ανεξάρτητα ποιος βρίσκεται στη δημοτική αρχή, θέλω να θυμίσω ότι την προηγούμενη περίοδο στην Κέα ξεκίνησαν μια σειρά έργων, όπως αποχετεύσεις, υδρεύσεις, ανακαίνιση παιδικών χαρών, προμήθεια μηχανημάτων έργου κλπ, που χρηματοδοτήθηκαν από τα προγράμματα του «Φιλόδημου». Δυστυχώς, πρόσφατα, ο υπουργός εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκος, δήλωσε ότι τα έργα αυτά βρίσκονται στον αέρα λόγω έλλειψης χρηματοδότησης, στη συνέχεια όμως κατάλαβε ότι η χρηματοδότηση είναι εξασφαλισμένη μέσω της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων και έτσι ανέκρουσε πρύμνα… Υπάρχουν και άλλα έργα όπως π.χ. η περιφερειακή οδός Κορρησίας με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση 607.000 €, για την οποία θα ήθελα να ενημερωθώ, ενώ επίσης θα ήθελα να επισημάνω δύο σημαντικά ζητήματα α) τη μεγάλη καθυστέρηση πληρωμών για το Μεταφορικό Ισοδύναμο, από τον περασμένο Οκτώβριο, που δημιουργεί μεγάλα ερωτηματικά για το τι μέλλει γενέσθαι β) τη δήλωση του Υπουργού Ναυτιλίας κ. Πλακιωτάκη για κατάργηση των δημοτικών λιμενικών ταμείων και την ένταξη τους σε περιφερειακές ανώνυμες εταιρείες, που προφανώς οδηγούν στην ιδιωτικοποίηση. Καταλαβαίνουμε δηλαδή ότι τα λιμάνια των νησιών κινδυνεύουν να περιέλθουν σε ξένα χέρια και αυτό πρέπει να αποτραπεί. Ευτυχώς σε αυτό μέχρι τώρα αντιδρά και η ΚΕΔΕ, ανεξαρτήτως πολιτικών παρατάξεων……Επίσης τέθηκε πάλι το ζήτημα της στελέχωσης του Π.Π. Ιατρείου με γενικό γιατρό και παιδίατρο. Πράγματι το θέμα είναι μεγάλο και διαχρονικό και θέλω να πω ότι τα τελευταία χρόνια έγιναν σοβαρές προσπάθειες για στελέχωση και στήριξη των μονάδων υγείας που έφεραν αποτελέσματα στη Σύρο, στη Νάξο, στη Σαντορίνη, στην Πάρο, στη Μύκονο, στην Τήνο κλπ, δυστυχώς όμως σε άλλα μικρά νησιά δεν καταφέραμε παρά τα αυξημένα κίνητρα να έλθουν γιατροί. Η προσπάθεια αυτή πρέπει να συνεχιστεί και θα συνεχιστεί και με τη δική μας στήριξη….

…. Τώρα, αναφέρθηκαν από τον υπουργό και μια σειρά γενικότερα ζητήματα όπως το Αυτοδιοικητικό μοντέλο, όπου σε αντιπαράθεση με το επιχείρημα της κυβερνησιμότητας με το οποίο η κυβέρνηση κατήργησε την Απλή Αναλογική πριν καν προλάβει να εφαρμοστεί στα νέα αυτοδιοικητικά όργανα, εμείς αναδείξαμε τη συνεργασία και το διάλογο μεταξύ των μελών του δημοτικού συμβουλίου, όπου ιδιαίτερα στους μικρούς δήμους αποτελεί την προωθητική δύναμη στη λήψη αποφάσεων που αφορούν τα τοπικά ζητήματα…..Τέλος πρέπει να αναφέρω την κατηγορηματική διαφωνία μας με τον υπουργό, τόσο στα εργασιακά ζητήματα για τα οποία την προσεχή Παρασκευή θα διεξαχθεί συζήτηση στη Βουλή μετά από αίτημα του προέδρου μας Αλέξη Τσίπρα, όσο και στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που αυξάνει τις εισφορές για τη μεγάλη πλειοψηφία των ελεύθερων επαγγελματιών…..»

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Εκτύπωση
  • E-mail
Tweet
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:
« Εκλογές Νομαρχιακών Επιτροπών...
Με 21 νησιά της, η Περιφέρεια... »
επιστροφή στην κορυφή

kdepap xristougenna 2020

gerolykoi poster 300x250

deyap xristougenna2024

agnantio new 23

banneraki

Epimelitirio

kdepap xristougenna 2020

regional 23 regional 21 regional 19  

Ημερολόγιο άρθρων

« Δεκέμβριος 2025 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

logo2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 

 

Δημοφιλή Νέα

Πέθανε ο δικηγόρος και πρώην πρόεδρος της ΕΣΚΑΝΑ, Κίμων Γκιουλιστάνης

Πέθανε ο δικηγόρος και πρώην πρόεδρ...

09 Δεκεμβρίου 2025
Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα τεράστιο υδροθερμικό πεδίο κοντά στη Μήλο – «Έχουμε μείνει άφωνοι»

Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα τεράστιο...

06 Δεκεμβρίου 2025
ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκός: Καθαρή εντολή στον Κώστα Πιπέρογλου για την προεδρία - Το νέο συμβούλιο

ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκός: Καθαρή εντολή στ...

09 Δεκεμβρίου 2025

Τελευταία Νέα

Από τη Μάρπησσα της Πάρου στο Cash Or Trash (βίντεο)

Από τη Μάρπησσα της Πάρου στο Cash...

12 Δεκεμβρίου 2025
Το Healthy Hoops 4All Festival της UNICEF και του Υπουργείου Υγείας συνεχίζει στην Τήνο και την Πετρούπολη

Το Healthy Hoops 4All Festival της...

12 Δεκεμβρίου 2025
Σαν χριστουγεννιάτικο παραμύθι: Η ευφάνταστη γαλλική διαφήμιση με πρωταγωνιστή έναν... vegetarian λύκο σαρώνει το Διαδίκτυο, δείτε βίντεο

Σαν χριστουγεννιάτικο παραμύθι: Η ε...

12 Δεκεμβρίου 2025

MHT

 

 

 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Επωνυμία: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Τίτλος: Parianostypos.gr
Έδρα: Καμάρες Πάρου
Νομική Μορφή: Ατομική Επιχείρηση
ΑΦΜ: 073773093 – ΔΟΥ: Πάρου
Τηλ: 6945436561
Email:  [email protected] - [email protected]
Ιδιοκτήτης : Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής Σύνταξης: Ανδρέας Μπελεγρής
Διαχειριστής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Δικαιούχος Domain Name:  Αναστάσιος Σκαραμαγκάς

Goto Top
  • Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης / Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία

 


Copyright © 2009 - 2025  AskNet.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο των σελίδων αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Asknet και απαγορεύεται η αναδημοσίευσή του.

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ