Παραχώρηση οικοπεδικής έκτασης 21 στρεμμάτων ιδιοκτησίας ΟΑΕΔ, στον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

25 Φεβρουαρίου 2020 17:26

Υπεγράφη σήμερα από τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ιωάννη Βρούτση η παραχώρηση οικοπεδικής έκτασης 21 στρεμμάτων ιδιοκτησίας ΟΑΕΔ, στον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων με σκοπό την ανέγερση σχολικών και αθλητικών εγκαταστάσεων στη Νάξο.


Η παραχώρηση και αξιοποίηση του ακινήτου για τη δημιουργία εκπαιδευτικού και αθλητικού κέντρου ικανοποίησε πανναξιακό αίτημα του δήμου μας από το 2015, λόγω της έλλειψης χώρων που μπορούν να στεγάσουν σύγχρονα σχολικά κτίρια.

«Ευχαριστώ θερμά τον συντοπίτη μας Υπουργό Γιάννη Βρούτση για την προσπάθεια που κατέβαλε προκειμένου να ικανοποιηθεί το αίτημά μας, τον Διοικητή του ΟΑΕΔ Σπύρο Πρωτοψάλτη καθώς και το Διοικητικό Συμβούλιο, που αποδέχθηκαν ομόφωνα το αίτημά μας», δήλωσε ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτριος Λιανός, επισημαίνοντας παράλληλα ότι «η εύρεση χώρου είναι το πρώτο βήμα για την ανέγερση ενός σύγχρονου εκπαιδευτικού συγκροτήματος, που θα πληροί τις προδιαγραφές των πρότυπων κτιριολογικών προγραμμάτων του Υπουργείου Παιδείας, αξιοποιώντας παράλληλα με ορθολογικό τρόπο τη δημόσια ακίνητη περιουσία προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και της νέας γενιάς».

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos