Η Κατερίνα Μονογυιού στην εκπομπή του STAR «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την Δυσλεξία και την Διάσπαση Προσοχής.

14 Μαρτίου 2020 18:01

Την Παρασκευή 13 Μαρτίου είχα τη τιμή να βρίσκομαι μαζί με τον καθηγητή Γεώργιο Παυλίδη ειδικό σε θέματα δυσλεξίας και διάσπασης προσοχής, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».


Τα θέματα που συζητήθηκαν , μεταξύ άλλων, αφορούσαν την επίθεση που δέχτηκα λόγω της ομιλίας μου στη Βουλή για τα υδατοδρόμια, τα μαθητικά μου χρόνια και την στήριξη που έλαβα από τους γονείς μου και τους καθηγητές , καθώς και ο,τι αφορά τη διάγνωση μαθησιακών δυσκολιών , αλλά και την αντιμετώπιση τους.

Με την εμφάνιση μου στην εκπομπή ήθελα αρχικά να γνωστοποιήσω το πρόβλημα της δυσλεξίας μου, αλλά και να κινητοποιήσω ανθρώπους με αντίστοιχο πρόβλημα να μη νιώθουν μειονεκτικά . Είμαστε διαφορετικοί, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας. Ευχαριστώ τον καθηγητή που ήταν μαζί μου, τον δημοσιογράφο Σπύρο Σιγούρο αλλά και τη κυρία Ζήνα Κουτσελίνη που μέσω της εκπομπής της μπόρεσα να εκφράσω όλα όσα ήθελα.



Κατερίνα Μονογυιού
Βουλευτής Κυκλάδων Νέας Δημοκρατίας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos