Ευχαριστήρια επιστολή Δήμου Αμοργού

01 Απριλίου 2020 22:17

Με την παρούσα επιστολή εκφράζω τις θερμές ευχαριστίες μου σε όσους συνεργάστηκαν και βοήθησαν από κοινού για να μην στερηθεί η Αμοργός τις υπηρεσίες ασθενοφόρου. Ιδιαίτερα στη παρούσα χρονική συγκυρία όπου όλοι δίνουμε μάχη ενάντια στον κορωνοϊό.

Λόγω μηχανικής βλάβης το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Αμοργού, τέθηκε πρόσφατα εκτός λειτουργίας. Μέσα σε πολύ σύντομο διάστημα καταφέραμε μαζί με την διοίκηση του Κέντρου Υγείας να καλύψουμε το κενό αποκατάσταση της βλάβης.

Ευχαριστώ τον διοικητή της 2ης ΔΥΠΕ κ. Χρήστο Ροϊλό και τους συνεργάτες του που φρόντισαν άμεσα για την εύρεση ασθενοφόρου μέσω του νησιού της Σίφνου.

Ευχαριστώ τη δήμαρχο Σίφνου κα Μαρία Ναδάλη για την παραχώρηση ασθενοφόρου αλλά και για την κάλυψη των εξόδων μετακίνησης από την Σίφνο προς τη Σύρο.

Ευχαριστώ τη ναυτιλιακή εταιρεία ”Blue Star Ferries“ για την παροχή δωρεάν μετακίνησης από την Σύρο προς την Αμοργό.

Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, και για τη νησιωτική Ελλάδα γίνονται δυσκολότεροι, το ΜΑΖΙ είναι το μεγαλύτερο όπλο υπεράσπισης της ποιότητας της καθημερινότητας και του πολύτιμου αγαθού της υγείας.

Δήμαρχος Αμοργού
Ελευθέριος Καραΐσκος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos