Ο Δήμος Μυκόνου συγχαίρει το ΕΠΑΛ για τη διάκρισή του σε πανελλήνιο διαγωνισμό επιχειρηματικότητας

09 Απριλίου 2020 19:24

Ο Δήμος Μυκόνου συγχαίρει το ΕΠΑΛ Μυκόνου για την πρόκρισή του στα 10 καλύτερα σχολεία (σε σύνολο 120 περίπου) στον πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό «Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων (ΣΕΝ) Εικονική Επιχείρηση».

Το σχολείο μας συμμετείχε για πρώτη φορά στον διαγωνισμό έχοντας φτιάξει ένα καινοτόμο σύστημα ανίχνευσης πυρκαγιών (feyeREI). Το πρότζεκτ βρίσκεται στην ιστοσελίδα του σχολείου 1epal-mykon.kyk.sch.gr.

Στις 8 Μαΐου θα διεξαχθεί η τελική φάση, με τα έργα των 10 σχολείων που προκρίθηκαν, για την ανάδειξη του καλύτερου έργου το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό.

Σε σχετική του δήλωση, ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κ. Κουκάς, είπε:

«Οι μαθητές μας μαζί με τους καθηγητές τους μας έκαναν για μια ακόμα φορά υπερήφανους και απέδειξαν ότι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα όταν το ταλέντο και η έμπνευση συναντάνε τη μεθοδικότητα και την εργατικότητα. Μία μεγάλη επιτυχία που δίνει σε όλους ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο για το νησί μας. Επόμενο μεγάλο στοίχημα η διάκριση στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό που θα διεξαχθεί στις 8 Μαΐου. Ένα μεγάλο μπράβο στους μαθητές και τους καθηγητές τους και βεβαίως στον εξαιρετικό συνεργάτη, Πρόεδρο του Δημοτικού μας Συμβουλίου και Διευθυντή του Σχολείου Γ. Ρουσουνέλο».

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos