Προκηρύσσεται η προμήθεια και εγκατάσταση νέων μονάδων αφαλάτωσης Έξω Γιαλού Φηρών Σαντορίνης

27 Μαϊος 2020 13:26

Την έγκρισή της για να προχωρήσει η προκήρυξη της προμήθειας και εγκατάστασης νέων μονάδων αφαλάτωσης στον Έξω Γιαλό Φηρών έδωσε η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ειδικότερα, η ΕΥΔ ενέκρινε τα σχέδια των τευχών διακήρυξης και τη διαδικασία με την οποία θα προκηρυχθεί το έργο «Προμήθεια και εγκατάσταση νέων μονάδων Αφαλάτωσης δυναμικότητας 2.000 m3/day Έξω Γιαλού Φηρών Θήρας» συνολικού προϋπολογισμού 2.719.818,50 €.

Το έργο αφορά στην προμήθεια και εγκατάσταση φορητής μονάδας αφαλάτωσης θαλασσινού νερού, δυναμικότητας παραγωγής 2.000m3 ημερησίως, για τις ανάγκες υδροδότησης των οικισμών Θήρας (Φηρά), Ημεροβιγλίου, Καρτεράδου και Βουρβούλου.

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, έχει ενταχθεί στον Άξονα Προτεραιότητας «Αειφορική ανάπτυξη και διαχείριση των πόρων» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Νότιο Αιγαίο 2014 - 2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ), στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014 – 2020.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos