Προσλήψεις 21 ατόμων στο Δήμο Σίφνου

31 Μαϊος 2020 21:10

O Δήμος Σίφνου ανακοινώνει την πρόσληψη στο Δήμο Σίφνου συνολικά είκοσι ενός (21) ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών.

 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν αίτηση, στην οποία θα αναφέρεται υποχρεωτικά η ειδικότητα ή ο κωδικός ειδικότητας για την οποία ενδιαφέρεται ο υποψήφιος και να την υποβάλουν, μαζί με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), είτε (κατ’ εξαίρεση) ταχυδρομικά με συστημένη

επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Σίφνου, Τ.Κ. 84003, Απολλωνία Σίφνου Ν. Κυκλάδων, υπόψιν κου Κορακή (τηλ. επικοινωνίας: 2284360311).

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos