Ικανοποιητικά τα αποτελέσματα των συναντήσεων του κ. Ζαννετίδη στην Πάρο

19 Ιουνίου 2020 20:20

Μετά τη Νάξο και την Αμοργό, ο κύκλος συναντήσεων του αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενή τομέα Φιλήμονα Ζαννετίδη, έκλεισε με επίσκεψη στην Πάρο όπου είδε και συνομίλησε με τους φορείς του νησιού.


Συγκεκριμένα ο κ. Ζαννετίδης συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη Υγείας Κώστα Μπιζά επισκέφτηκαν τον δήμαρχο Πάρου Μάρκο Κωβαίο και συζήτησαν την τρέχουσα κατάσταση και τις επιπτώσεις στους κατοίκους του νησιού.

Η Πάρος έχει κι αυτή καλά ανεπτυγμένο τον πρωτογενή τομέα με κτηνοτροφία και τυροκομείο, γι αυτό και ο αντιπεριφερειάρχης είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πάρου Νίκο Τσιγωνιά και τον προϊστάμενο της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας, με τους οποίους συζήτησαν τα θέματα που απασχολούν τόσο τους κτηνοτρόφους, όσο και τους αγρότες με τον κ. Ζαννετίδη να προτείνει λύσεις αλλά και υπομονή για τα προβλήματα που είναι σε φάση επίλυσης.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε ένα τυροκομείο του νησιού και έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την λειτουργία του. Για το απόγευμα έχει προγραμματισθεί συνάντηση με τους φορείς του νησιού με τους οποίους οι δύο αντιπεριφερειάρχες θα έχουν μία συζήτηση εφ’ όλης της ύλης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos