Κατερίνα Μονογυιού: Οι ναυτικοί αποτελούν πυλώνα σταθερότητας της χώρας

27 Ιουνίου 2020 15:31

Η Βουλευτής Κυκλάδων Κατερίνα Μονογυιού με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ναυτικού παρευρέθηκε στην καθέλκυση της φορτηγίδας «ΜΠΑΛΟΣ» στα ναυπηγεία Περάματος στον Πειραιά.


Η σημερινή μέρα υπενθυμίζει στους Ελληνες, πως οι ναυτικοί αποτελούν πυλώνα σταθερότητας. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να ευγνωμονούμε τους ναυτικούς, ειδικότερα εμείς που προερχόμαστε από μια χώρα που έχει άμεση σχέση, καθημερινή τριβή και μακρά παράδοση στη θάλασσα.
Μεταξύ άλλων, η βουλευτής Κυκλάδων Κατερίνα Μονογυιού στην τοποθέτηση της κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τόνισε την τεράστια προσφορά των πλοιοκτητών στην Ελληνική Ναυτιλία και έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές και τους διοργανωτές της εκδήλωσης. Τέλος, η βουλευτής υπογράμμισε πως η ναυτιλία αποτελεί τεράστιο κεφάλαιο για την χώρα καθώς απασχολεί χιλιάδες ανθρώπους και δημιουργεί πολλές νέες θέσεις εργασίας, ειδικότερα σήμερα που τις έχουμε περισσότερο ανάγκη όσο ποτέ.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos