Στην Τήνο και την Αμοργό ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Φίλιππος Φόρτωμας

29 Ιουλίου 2020 13:20

Περιοδεία στην Τήνο και την Αμοργό πραγματοποίησε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας από 23 έως 27 Ιουλίου.


Πιο συγκεκριμένα, την Πέμπτη 23 Ιουλίου βρέθηκε στην Τήνο για τον εορτασμό της Αγίας Πελαγίας όπου πραγματοποιήθηκε παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Δωρόθεου Β’, σε κλίμα βαθιάς κατάνυξης και με μεγάλη συμμετοχή της Τηνιακής κοινωνίας.
Το Σάββατο 25 Ιουλίου ο κ. Φόρτωμας μετέβη στην Αμοργό προκειμένου να παραστεί στους εορτασμούς της μεγάλης γιορτής του νησιού, της Αγίας Παρασκευής, όπου παρευρέθηκε στον Εσπερινό που τελέστηκε από το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Θήρας, Θηρασιάς και Αμοργού, κ. Επιφάνειο στον ομώνυμο Ιερό Ναό στην Κάτω Μεριά.

Το πρωί της Κυριακής 26 Ιουλίου παρακολούθησε τη θεία λειτουργία στην Αγία Παρασκευή και το απόγευμα της ιδίας τον Εσπερινό που τελέστηκε από το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Θήρας στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμωνος στα Κατάπολα.

Τη Δευτέρα 27 Ιουλίου ο κ. Φόρτωμας πραγματοποίησε επίσκεψη στο Δημαρχείο της Αμοργού, όπου συναντήθηκε με το Δήμαρχο και αντιδημάρχους και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το νησί. Ανάμεσα στα θέματα που βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης ήταν οι ελλείψεις σε υποδομές και υλικά στο Κέντρο Υγείας του νησιού και η απουσία isobox και μοριακού αναλυτή. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο πρόβλημα που δημιουργείται από την έλλειψη τηλεφώνου και ίντερνετ στην συγκεκριμένη μονάδα. Συζητήθηκαν επίσης θέματα υποδομών του νησιού, τα προβλήματα της καθημερινότητας των κατοίκων αλλά και θέματα νησιωτικότητας. Επίσης, ο Βουλευτής συναντήθηκε με κατοίκους και επιχειρηματίες του νησιού.

Ο Βουλευτής Κυκλάδων, μετά το πέρας των επισκέψεών του δήλωσε: «Κάθε φορά που επισκέπτομαι τα νησιά μας νιώθω περήφανος για τους νησιώτες μας, που με αισιοδοξία παρόλες τις δυσκολίες των καιρών δίνουν την ψυχή τους για να κρατάνε τα νησιά μας ψηλά. Παίρνουμε δύναμη από την δύναμη τους και είμαστε δίπλα τους έμπρακτα. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης τηρούν στο ακέραιο τη δέσμευση τους για ενίσχυση της νησιωτικότητας».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos