Η Κατερίνα Μονογυιού φέρνει στη Βουλή, την στήριξη των επιχειρήσεων λόγω του περιορισμένου ωραρίου λειτουργίας τους.

13 Αυγούστου 2020 16:07

Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, κατέθεσα σήμερα ερώτηση προς τους Υπουργούς Οικονομικών ,Ανάπτυξης και


Τουρισμού αναφορικά με την Οικονομική ενίσχυση, επιχειρήσεων και εργαζομένων στην εστίαση & διασκέδαση λόγω του περιορισμένου ωραρίου λειτουργίας των επιχειρήσεων στα νησιά της Μυκόνου, Πάρου, Αντιπάρου και Σαντορίνης.

Συγκεκριμένα, ρωτάω τους κ. Υπουργούς σε ποιες ενέργειες θα προβούν με σκοπό: α) Εάν προτίθενται να λάβουν μέτρα για την ενίσχυση των επιχειρηματιών αυτών που πλήττονται ιδιαιτέρως βαριά εξ αιτίας των συγκεκριμένων μέτρων, ιδιαίτερα κατά την περίοδο που ήλπιζαν να απαλύνουν κάπως τις ζημιές τους.

β) Εάν σχεδιάζουν να λάβουν επιπλέον μέτρα για την ενίσχυση των εργαζομένων σε αυτές τις επιχειρήσεις δεδομένου του ότι αντιμετωπίζουν το φάσμα της δωδεκάμηνης ανεργίας.

γ) Εάν προγραμματίζουν να εφαρμόσουν εξειδικευμένα μέτρα για τις επιχειρήσεις σε αμιγώς τουριστικές περιοχές.

Η τοπική κοινωνία στα νησιά να βοηθηθεί από την πολιτεία ώστε να περιοριστούν οι επιπτώσεις από το περιορισμένο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων , πάντα με σεβασμό στα μέτρα για τον περιορισμό του covid19.

Επισυνάπτεται παρακάτω σε αρχείο pdf ολόκληρη η ερώτηση της κ. Κατερίνας Μονογυιού:

Κατερίνα Μονογυιού
Βουλευτής Κυκλάδων Νέας Δημοκρατίας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos