Ερώτηση της Κατερίνας Μονογυιού στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη για τα περιστατικά βίας στην Μ

23 Σεπτεμβρίου 2020 19:20

Τα απαράδεκτα περιστατικά βίας που σημειώθηκαν στο νησί της Μυκόνου το τελευταίο διάστημα στηλίτευσε η Βουλευτής Κυκλάδων Κατερίνα Μονογυιού .


Σε ερώτηση της προς το αρμόδιο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αναφέρθηκε στην ωμή βία που έχουν υποστεί επιχειρηματίες του νησιού ακόμα και μέσα στα σπίτια τους.

Ζητούμενο είναι η προάσπιση της προστασίας τουριστών ,επαγγελματιών και κατοίκων του νησιού για τον επιπλέον λόγο ότι η παροχή επιπέδου ασφαλείας είναι εκ των ων ουκ άνευ μεταξύ άλλων και για την υπεράσπιση του τουριστικού προϊόντος της Μυκόνου που απευθύνεται σε υψηλού επιπέδου επισκέπτες.

Είναι προφανής η ανάγκη άμεσης και μόνιμης ενίσχυσης , αναβάθμισης και εγρήγορσης  των υπηρεσιών ασφαλείας που υπάρχουν στη Μύκονο όλο το χρόνο ώστε  να μπορέσουν να αντιμετωπίζουν και να εξιχνιάζουν  τέτοια περιστατικά  ενισχύοντας έτσι το αίσθημα ασφαλείας κατοίκων επιχειρηματιών και επισκεπτών σημείωσε η κυρία Μονογυιού.



Κατερίνα Μονογυιού

Βουλευτής Κυκλάδων Νέας Δημοκρατίας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos