Συνάντηση εργασίας του Φίλιππου Φόρτωμα με τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ

27 Οκτωβρίου 2020 21:09

Συνάντηση εργασίας με τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ κ. Δημήτρη Φραγκάκη πραγματοποίησε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας, στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας.

Ο κ. Φόρτωμας μετέφερε θέσεις που έχουν προκύψει τόσο από συζητήσεις του ιδίου με τοπικούς φορείς του τουρισμού στις Κυκλάδες, όσο και από τα μηνύματα που στέλνουν οι ραγδαίες εξελίξεις που βιώνουμε ως κοινωνία σε διεθνές επίπεδο. Ο Βουλευτής Κυκλάδων έκανε ειδική αναφορά στα μικρά νησιά και σε ενέργειες που πρέπει να υιοθετηθούν για την προβολή τους, καθώς παραδοσιακά όλα τα φώτα είναι στραμμένα στα δυνατά μας brands αλλά υπάρχουν και τα υπόλοιπα νησιά του νομού Κυκλάδων με τις ιδιαίτερες ομορφιές τους και την δική του μοναδική ταυτότητα το κάθε ένα.

Ο κ. Φόρτωμας με την ολοκλήρωση της συνάντησης εργασίας δήλωσε: «Οι Κυκλάδες, η ναυαρχίδα του ελληνικού τουριστικού brand , με διεθνούς φήμης και πρώτης προτίμησης νησιά - landmarks του διεθνούς τουριστικού χάρτη, ήρθε η ώρα να κάνουν τη μεγάλη μετάβαση. Τη μετάβαση αποκλειστικά σε μια digital τουριστικά εποχή, έχοντας ως πλοηγό την βιώσιμη ανάπτυξη του προορισμού, τη μόνη επιλογή με διάρκεια στο χρόνο και απόλυτο σεβασμό στον επισκέπτη. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι η κεντρική στρατηγική ενίσχυσης της δικής μας παρουσίας διεθνώς, εν μέσω πανδημίας, με τη λογική της αποστολής του σωστού μηνύματος, στο σωστό κοινό με τον σωστό τρόπο. Ο ΕΟΤ είναι σταθερά δίπλα μας και μας εξασφαλίζει τις πλέον σύγχρονες μεθόδους προβολής των νησιών μας. Το δικό μας στοίχημα είναι η περαιτέρω στήριξη των μικρών νησιών των Κυκλάδων, δηλαδή των κρυμμένων θησαυρών μας, γιατί πιστεύω πως το συγκριτικό μας πλεονέκτημα είναι οι πλούσιες επιλογές που δίνουμε στον επισκέπτη και με τη σωστή στρατηγική προβολής και των μικρότερων νησιών, βοηθούμε στην περεταίρω ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos